reklama
Katalinazed
Fanka BB :)
Cześć, też jestem ciekawa. W poniedziałek miałam robioną drożność ale niestety teraz czeka mnie laparoskopia bo lekarz powiedział że szału nie ma.Cześć dziewczyny, macie doświadczenia dot laparo/histeroskopii? W którym cyklu starań po się udało? I jakie były wasze diagnozy?
Hankaa
A masz jakieś inne podejrzenia?Cześć, też jestem ciekawa. W poniedziałek miałam robioną drożność ale niestety teraz czeka mnie laparoskopia bo lekarz powiedział że szału nie ma.
Podczas laparo sprawdzą dokładnie i jeśli coś będzie nie tak, poprawią w jakim mieście masz mieć zabieg?
Katalinazed
Żadnych innych podejrzeń nie mam. Mieszkam w Oświęcimiu a Ty ?
Hankaa
I tam masz mieć laparo? Ja nie miałam podejrzeń a jednak wyszła endometrioza i zrostyŻadnych innych podejrzeń nie mam. Mieszkam w Oświęcimiu a Ty ?
G
gość_AL19
Gość
Ja miałam laparoskopie histeroskopie drożność
Wyszła endometrioza llstopnia
Hankaa
A masz już dzidzię?Ja miałam laparoskopie histeroskopie drożność
Hankaa
Jakie działania po?Ja miałam laparoskopie histeroskopie drożność
milkyway
Ja miałam laparoskopie bo miałam torbiel i lekarze podejrzewali endometrioze. Niestety diagnoza się potwierdziła i mam zatkany jeden jajowod, drugi udrożnili. W ciążę zaszłam w piątym cyklu po i teraz siedzi obok mnie moja 8 miesięczna maruda (ząbkowanie) synuśCześć dziewczyny, macie doświadczenia dot laparo/histeroskopii? W którym cyklu starań po się udało? I jakie były wasze diagnozy?
reklama
Katalinazed
Tak w Oświęcimiu mam mieć laparoskopię, chciałabym być już po.I tam masz mieć laparo? Ja nie miałam podejrzeń a jednak wyszła endometrioza i zrosty