reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

moniusia z tą odpowiedzią dobre :-D Jakoś to przetrwamy, musimy. Ja też jestem dopiero na początku cyklu, ale powiem Ci szczerze, że wzięłam sobie do serca niektóre wypowiedzi dziewczyn i jakoś mi tak lżej. Nie myślę już o tym tyle co na początku. Wiadomo, że nadal jest żal jak nie wychodzi i przychodzi ta wredna @, ale jakoś staram się trzymać.

Pewnie, że przetrwamy :tak: Ale powiem Ci, że ja też sobie wzięłam i tak jakoś spokojniej niż zawsze do tego tematu podchodzę. Jest tyle rzeczy jakimi można się zająć, próbować robić jak najlepiej i choć chwilowo zapomnieć, a w końcu się uda ;-)

reklama
reklama
No dobra, nie stara tylko w podeszłym wieku :-D
Jedynym moim pocieszeniem jest to, że nie staramy się w tym wieku o pierwsze dziecko tylko o trzecie, bo to wtedy jest o wiele trudniej.

jussastar, buterflay co u Was?

Dominika a Ty jak nad morzem? Jak dasz radę to się odezwij, no i oczywiście trzymam kciuki za nadmorskie dziecię :-D

Ostatnia edycja:
Do góry