reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dziewczyny pomóżcie! Jak przyjechałam do pracy, to pobolewało mnie podbrzusze, poszłam teraz do WC i wkładkę miałam lekko zabrudzoną tak jakby krwią zmieszaną z wodą. Potem na papierze, gdy się wytarłam miałam śluz z żywą krwią. A później już czysto. Nie wiem co o tym myśleć, bo Ja nigdy w życiu nie miałam wcześniej okresu. Zawsze tak jak w zegarku, 31 dni, a jak miesiąc miał tylko 30 dni, to okres dostawałam nie np. 11 tylko 12 danego dnia miesiąca, tak, że wychodziły równe 31 dni. Czasem spóźniła się 1 lub 2 dni, w poprzednim cyklu przyszła z 1 dniowym opóźnieniem. W marcu spóźniła mi się 9 dni, ale to ze stresu. Ale nigdy przenigdy nie miałam wcześnie i to 2 dni. Nie wiem co o tym myśleć. Jestem załamana :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Patti trzymam kciuki żeby @ nie przyszła:) &&&
Majdaczek... ehh to może znaczyć wszystko, może to być zbliżający się okres, plamienie implantacyjne, może to też być po inflonicu? Trudno powiedzieć... ale póki co nie załamuj się:) Do póki @ nie przyszła cały czas jest nadzieja:*

Majdaczek14-staraj sie nie panikować(wiem,że łatwo sie pisze) , ale sama widzisz,że to jeszcze nie okres, tym bardziej, że masz regularne. Takie lekkie krwawienia pojawiaja się u kobiet w ciąży, poczekaj czy krwawienie będzie sie nasilać. Nic jeszcze nie jest przesądzone. Znam osobiście przypadki że kobiety miały kolejny 1 cykl normalny okres a były w ciąży!.Poza tym bierzesz dopochwowo Utrogestan czy cos? podraznienia tez wchodza w gre. Do jutra może nie być juz ani sladu krwi. Głowa do góry! przyczyn może byc sporo!

Majdaczek kochana tak jak dziewczyny pisza to nie koniecznie musi byc @ musisz obserwowac czy nie bedzie sie nasilalo...Trzymamy &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie!
Napisalabym już wczesniej ale Wrocław miał dzisiaj duże problemy z dostawa prądu. Wiec byłam odcięta od świata.
Zacznę od tego ze w nocy obudziłam się z bólem brzucha który był identyczny jak przed @. Szczerze mówiąc straciłam w tym momencie nadzieje, resztę nocy nie mogłam zmrozyc oczu, brzuch bolał i bolał. Wstałam koło 8, @ jeszcze nie było wiec zaryzykowałam i zrobiłam test. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć ale wyszły PIĘKNE DWIE KRESECZKI!

Butterfly gratulacje, cieszę się ze mogłam do Ciebie dołączyć
Lisica trzymam mocno kciuki i wierze ze spokój i odpoczynek działają cuda
Moniusia ja przy pierwszym cyklu strasznie wariowalam, co chwila robiłam test, na sile wyszukiwalam u siebie oznaki ciąży, a jak się okazało ze pudło to dwa dni płakałam. Mąż mnie sprowadził do poziomu i powiedział żebym trochę odpuściła ( cytuje "zestresowana macica gorzej przyjmuje zarodka" ) i ten cykl naprawdę na dużym wyciszeniu mi upłynął.
Majdaczek powtórz test za pare dni jak już będzie czas na @ kto wie co wtedy wyjdzie....
Wszystkim Wam życzę byście jak najszybciej mogły zobaczyć swoje dwie kreseczki i dziękuje za wsparcie i wszelkie miłe słowa.

Co do suplementów ja łykam najzwyklejszy kwas foliowy i dodatkowo omega 3 oraz Pharmaton Matruelle

majdaczek14, nie trać nadziei, może akurat.. dawaj znać, jak to @ to też dobrze, szybciej przyszła to szybciej będziesz znów testować :)

Majdaczek spokojnie, to nie musi być @ czasami kobiety pomimo ze są w ciąży mogą podkrwawiac nawet dwa trzy miesiące w terminie spodziewanej miesiączki, jeżeli krwawienie nie nasili się spróbuj test za pare dni.

reklama
Do góry