reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ten leń to jest wszechogarniający. Ja też nie mogę się za nic zabrać - zwłaszcza że nikt nade mną nie stoi i nie pogoni jeśli sama się nie zmobilizuję (bo pracuję u siebie :) ) W dodatku jestem po nocy nie przespanej bo Mała dziś coś wymyślała i tłukła się po naszym łóżku przez pół nocy... ,
Pamiątka znad morza ... brzmi ciekawie :)
Ja też tak sobie myślałam, że jak nie teraz to może zmiana klimatu na morski dobrze podziała (też się wybieramy, ale nie wiem dokładnie ani gdzie ani kiedy bo nie możemy się zdecydować...)

reklama
Dziewczyny to jak u Was zmiana klimatu zadziala to ja tez wybiore sie gdzie indziej tyle ze w gory:tak:

Ja w górach mieszkam, więc jadę w przeciwnym kierunku, ale Ciebie serdecznie zapraszam, bo góry są piękne.

Ostatnia edycja:
Nic kobietki ja uciekam do ksiazeczek zaczytanyv.gif Milego dzionka

Załączniki

• zaczytanyv.gif
    zaczytanyv.gif
    7,5 KB · Wyświetleń: 78
Ja mam spinę straszną i wcale tego nie ukrywam :p Ale tak na zdrowy rozsądek to będzie lepiej jak się nie uda, rodzenie pod koniec marca to byłaby dla mnie prawie pewna dziekanka... W 2 połowie września jedziemy w podróż poślubną i na ten moment wszystko wskazuje, że będę mieć wtedy dni płodne także może wtedy się uda :D To by był idealny moment pod każdym względem.. Szkoda, że nie można przyspieszyć czasu :p

Grubson mam nadzieje ze wszystko sie ulozy wlasnie tak jak tego chcesz:tak: Tak jak mowisz szkoda ze czasu czasem nie mozna przyspieszyc i ze nie da sie wszystkiego zaplanowac...no ale coz...wazne zeby w koncu sie udalo...nie wazne kiedy :)

Grubson życzę Ci zatem żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli :tak:

Asiu mam bursztynek! Mam nadzieję że przyniesie mi szczęście :)

Dzięki dziewczyny :) Serce chce teraz, rozum wolałby za te 2 miesiące, a ten Pan na górze może mieć jeszcze zupełnie inny plan, zobaczymy :)

reklama
Cześć Kobietki,

Grubson
dokładnie wszystko w rękach Tego na górze :tak: będzie co ma być tak naprawdę..
Marta trzymam kciuki!!
Majdaczek, Grubson a co ja mam powiedzieć? Mam niech to spojrzę, bo nawet nie wiem... 75 dc :-D haha jest dobrze :-p
Majdaczek rano jest lepiej też tak słyszałam ;)

Ada jak tam u Ciebie? :)

Ostatnia edycja:
Do góry