reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Apatka miłego urlopu :tak:

Asia ja w kazdej ciazy tak mialam jeszcze troche i bedziesz wstawac o 4 w nocy i buszowac po lodowce ;-)

Grubson ja tez tak z czystej ciekawosci sobie mierze co jakis czas temperature ale to raczej tak w ramach zaciekawienia :) Jakos na codzien nie koniecznie mam wene zeby to robic:-D

Aschlee, no ja na razie mam zapał, ale to dopiero 3 dni :p W sumie fajne to jest, bo normalnie pewnie miałabym jakąś głupią nadzieję, w końcu @ mi się spóźnia 3 dni, ale temperatura nie pozostawia złudzeń :D

Hejka :)
Super dziewczyny gratuluję Wam serdecznie!
Z tymi "rękami Boga" to taka przenośnia gin powiedział po prostu, że nic nie zostało zaniedbane i przyczyna poronienia nie znana, ale Emilka jest nadzieją że wszystko może być dobrze...
Co do odczekania to on twierdzi że w razie prawidłowej ciąży dłuższa regeneracja macicy po łyżeczkowaniu da większe szanse na szczęśliwe donoszenie jej. (a tak na marginiesie po 1 poronieniu zaszłam dosyć szybko bo chyba w 2 cyklu i jak znowu sytuacja się powtórzyła to pani na izbie przyjęć mnie zbeształa że jak mogłam być tak nieodpowiedzialna... ja oczywiście wpadłam wtedy w histerię - bezczelna baba). Tak czy owak :
Przystępujemy do działania !!! :)
Może jeśli coś mi się przesunęło będzie szansa na już, na zaraz... ale nie nastawiam się. Jakby co to mogłaby 21 czerwca już nie przyjść.... eh no zobaczymy... tymczasem mój piątek 13 trwa i próbuję go odczarować więc biourę się do pracy. Wczoraj nic nie zrobiłam bo mi się Emi zatruła wiśniami i wymiotowała, więc miałam ją w domku...
Miłego Dnia :)

Grubsonku ja po wszystkich przejsciach postanowilam sie nie nakrecac wogole...co bedzie to bedzie...Ja dopiero walne testa jak @ bedzie sie spozniala tydzien.Nie bedzie kreski to sobie juz nie bede niepotrzebnej nadziei robila...wg lekarki @ powinna byc 18 wg moich wyliczen 30 dni od ostatniej wredoty 21 dlatego jak do 28 sie nie pojawi dopiero wtedy zrobie test;-) ;-)

Grubsonku ja po wszystkich przejsciach postanowilam sie nie nakrecac wogole...co bedzie to bedzie...Ja dopiero walne testa jak @ bedzie sie spozniala tydzien.Nie bedzie kreski to sobie juz nie bede niepotrzebnej nadziei robila...wg lekarki @ powinna byc 18 wg moich wyliczen 30 dni od ostatniej wredoty 21 dlatego jak do 28 sie nie pojawi dopiero wtedy zrobie test;-)

Fuma Foch – a czemu mało czasu już masz na starania?
KasiaJ – czyli robicie miesiąc przerwy?
Oda1 – ale staracie się dalej, czy wstrzymałaś się?
Asiu – jeszcze raz gratuluję i życzę spokojnej ciąży. Mój też teraz 10 cykl starań. Mam nadzieję, że będzie szczęśliwy.
Adelo – no właśnie, nie na wszystko mamy wpływ.
Grubson – hmm… może to nerwy na to wpływają. A może zaczęłaś brać coś nowego? Mi chyba po tym Inofemie się przedłużył cykl ostatnio. Zobaczymy jak po CLO.
A moi teściowie zaproponowali nam wyjazd nad morze w długi weekend. :eek:

reklama
Dzień dobry. Ja od wczoraj wieczorem na antybiotyku, ale lekarka powiedziała, żebym się nie przejmowała, bo mam go brać tylko 3 dni, a on pozostaje w organizmie tylko najwyżej do tygodnia. A to dopiero mój 3 dzień nowego cyklu.
W ogóle jakość dziwnie zaczął mi się ten cykl. może to przez tą chorobę.
@ spóźniła mi się jeden dzień, co u mnie występuje bardzo rzadko, pierwszy dzień miałam dość obfite krwawienie, ale tylko rano, w ciągu dnia ustępowało. A teraz drugi dzień mam lekkie plamienie, ani na chwilkę nie bolał mnie brzuch, co u mnie jest to nieprawdopodobne podczas @. Przeważnie mam 3 dni dość intensywnego krwawienia, 4 dzień to lekkie krwawienie, a potem 5 plamienie. Do tego strasznie boli mnie brzuch. Boję się, żeby przez tą chorobę nic mi się nie poprzestawiało.

Do góry