reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Hej

U mnie niestety @ przylazla.
Ale nic to,nowy cykl ,nowa szansa.Tym bardziej,ze niedlugo wizytuje u nowego doktorka.
A jak tam u Was?

MONIUSIA? Masz juz wyniki FSH i LH?

LUXOURIUS-co tam u Ciebie?

Oby doktorek Ci wynalazł lekarstwo ;-)

Nie mam wyników, bo nie odbieram nawet, robię we wtorek (18 d.c.) tą prolaktynę i progesteron, bo 16 d.c, co kazał mi zrobić, to niedziela wypada.. i się zapiszę do niego pewnie na styczeń to mi zinterpretuje już wszystko :)

A tak poza tym robię testy owu, ale nie wychodzą identyczne kreski, dzisiaj (13 d.c.) jakby ciemniejsza niż wczoraj. Temperaturę mierzyłam na początku cyklu, ale rozbił mi się termometr i do kosza... i uznałam to za znak ;p

Witam-pamięta mnie ktoś jeszcze????
Wszystkim zaciazonym Gratuluję
Moniusia, fumafoch, luxuorius- trzymam kciuki za Wasze szybkie zafasolkowanie.
Poczytuje was cały czas ale nie pusalam bo sie nie staramy wiec teb wątek nie dla mnie;p
Raz sie zqbespieczamy a raz nie , teraz czekam na @ ale myślę że nie przyjdzie. Chociaż jeszcze 2 dni , wiec nie wiadomo 1/12 mialam podobno owu. Z 9/12 na 10/12 w nocy plamienie różowe (wygladalo jak sluz zmieszany z krwią) dziś sluz biało/przezroczysty gesty i ciągnących. Termin @ 16/12 tagrze zobaczymy.
Cisza tu ostatnio straszna

Nie, jeszcze nie, Zresztą u mnie to pierwsza ciąża, więc w sumie też nie wiem czego się spodziewać. Podejrzewam, ze jak poczuje potężniejszego kopa to zauważę co to :)
No tak, czas leci strasznie szybko :)

reklama
Do góry