reklama
Fuma_Foch
Fanka BB :)
Hej
U mnie niestety @ przylazla.
Ale nic to,nowy cykl ,nowa szansa.Tym bardziej,ze niedlugo wizytuje u nowego doktorka.
A jak tam u Was?
MONIUSIA? Masz juz wyniki FSH i LH?
LUXOURIUS-co tam u Ciebie?
U mnie niestety @ przylazla.
Ale nic to,nowy cykl ,nowa szansa.Tym bardziej,ze niedlugo wizytuje u nowego doktorka.
A jak tam u Was?
MONIUSIA? Masz juz wyniki FSH i LH?
LUXOURIUS-co tam u Ciebie?
Oby doktorek Ci wynalazł lekarstwo ;-)
Nie mam wyników, bo nie odbieram nawet, robię we wtorek (18 d.c.) tą prolaktynę i progesteron, bo 16 d.c, co kazał mi zrobić, to niedziela wypada.. i się zapiszę do niego pewnie na styczeń to mi zinterpretuje już wszystko
A tak poza tym robię testy owu, ale nie wychodzą identyczne kreski, dzisiaj (13 d.c.) jakby ciemniejsza niż wczoraj. Temperaturę mierzyłam na początku cyklu, ale rozbił mi się termometr i do kosza... i uznałam to za znak ;p
Nie mam wyników, bo nie odbieram nawet, robię we wtorek (18 d.c.) tą prolaktynę i progesteron, bo 16 d.c, co kazał mi zrobić, to niedziela wypada.. i się zapiszę do niego pewnie na styczeń to mi zinterpretuje już wszystko
A tak poza tym robię testy owu, ale nie wychodzą identyczne kreski, dzisiaj (13 d.c.) jakby ciemniejsza niż wczoraj. Temperaturę mierzyłam na początku cyklu, ale rozbił mi się termometr i do kosza... i uznałam to za znak ;p
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam-pamięta mnie ktoś jeszcze????
Wszystkim zaciazonym Gratuluję
Moniusia, fumafoch, luxuorius- trzymam kciuki za Wasze szybkie zafasolkowanie.
Poczytuje was cały czas ale nie pusalam bo sie nie staramy wiec teb wątek nie dla mnie;p
Raz sie zqbespieczamy a raz nie , teraz czekam na @ ale myślę że nie przyjdzie. Chociaż jeszcze 2 dni , wiec nie wiadomo 1/12 mialam podobno owu. Z 9/12 na 10/12 w nocy plamienie różowe (wygladalo jak sluz zmieszany z krwią) dziś sluz biało/przezroczysty gesty i ciągnących. Termin @ 16/12 tagrze zobaczymy.
Cisza tu ostatnio straszna
Wszystkim zaciazonym Gratuluję
Moniusia, fumafoch, luxuorius- trzymam kciuki za Wasze szybkie zafasolkowanie.
Poczytuje was cały czas ale nie pusalam bo sie nie staramy wiec teb wątek nie dla mnie;p
Raz sie zqbespieczamy a raz nie , teraz czekam na @ ale myślę że nie przyjdzie. Chociaż jeszcze 2 dni , wiec nie wiadomo 1/12 mialam podobno owu. Z 9/12 na 10/12 w nocy plamienie różowe (wygladalo jak sluz zmieszany z krwią) dziś sluz biało/przezroczysty gesty i ciągnących. Termin @ 16/12 tagrze zobaczymy.
Cisza tu ostatnio straszna
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Shawty-widzę co u ciebie ? Jak samopoczucie?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Shawty - zawsze możesz isc na zwolnienie właśnie weszłam na przegladarke u ciebie juz 17tc!? Jej jak to zleciało! Czujesz już ruchy?
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Shawty - ja poczułam w 18tc, jak by mi w brzuchu bombelki z powietrzem plywaly
Podziel się: