reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica ja polecam invag i provag:) akurat z infekcjami mialam czesto do czynienia. Dziewczyny ja mam pytanie i blagam niech mi ktoras odpowie kiedy ten cholerny okres sie dostaje po odstawieniu dupka i luteiny bo dzwonila do gina teraz i mi mowila ze do miesiaca nawet:/ale jak to mozliwe bo chyba musze sie oczyscic jakos nie?

reklama
Justyna dzięki, wiem że jest provag żel do mycia, a ja potrzebuję jakieś globulki dowcipne.
Co do sztucznych progesteronów, ciężko stwierdzić kiedy można się spodziewać krwawienia. Ja dostawałam szybko, ok. 4 dni po odstawieniu, słyszałam że się może przeciągnąć do 10-14 dni, ale nie miesiąc. Co do oczyszczania, to najprawdopodobniej było tzw. mikroporonienie, więc w zasadzie nie ma dużo do oczyszczania :( nie powinnaś tego jakoś boleśniej odczuwać. Ja bym jednak poszła do lekarza, on ci lepiej doradzi, zbada.

Pojde w srode (moze sie wcisne) provag to zel masz racje a invag to wlasnie dopochwowo:) dowcipne fajna nazwa jeszcze tego nie slyszalam. Kurcze a nie kojarzę czy jestes w ciazy czy nie? Bo tyle sie tu dzieje ostatnio i u mnie tez ze pogubilam się:) a w telefonie zle mi sie przegląda. Jezeli jesteś to invag jest bezpieczny a jesli nie to ja zawsze mialam clotrimazol standardowo a na recepte gin mi przepisala w awaryjnych sytuacjach gynazol:) jeszcze tantum rosa dobrze wspominam.

Justynko ja tez slyszalam ze po ok 10 dniach powinno byc krwawienie, ale mysle ze kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje, ale miesiac to chyba troche za dlugo :-/

Dzisiaj w domu siedzimy,przed 14.30 musze jechac do mechanika a pozniej znow siedzenie w domu.Maly ma zapalenie oskrzeli:/ a mnie gardlo boli;( musze zaraz z psem isc,bo maz nie wyszedl z nimi przed praca;(
Staram sie jak moge,wypadalo pomoc z reszta zle bym sie czula,gdybym nie pomogla.

Grubson,odezwij sie;)

Lisica,ja w ciazy z Olkiem bralam CHYBA Clotrimazol.Skonsultuj z lekarzem na wszelki wypadek;)

Beti,bierz sie do roboty bo chce widziec Twoj suwaczek;) :D

Majdaczku,odezwij sie.

Milego dnia.

Domi kurujcie sie kochani, zdrowka dla Ciebie i Synka :-)

No zaczniemy dzialac za okolo 1,5 mca ;-) , dzis mam 3 dzien wyzszej temp i szyjke juz nisko czyli owu byla, teraz czekac do konca przyszlego tyg na @ , no i jeszcze jeden cykl i bedzie sie dzialo :-D . Ale najwazniejsze zeby ta pierwsza @ sie pojawila ;-)

Milego dnia :-*

Do 10.30 siedze w domu,na 11.00 mam dentyste,mam 2 dziurawe zeby i mamie udalo sie wcisnac mnie:) przejde sie powoli piechotka,pozniej odpoczynek,wyjscie z psami,odpoczynek i do mechanika.Leze,a Maly bajke oglada.

Czesc dziewczyny.
Wywolana przed Dominike na innym watku postanowilam odpisac tu bo tam to Dominika kij w mrowisko wsadzilas ;-)

Dziekuje mamy sie dobrze. Rosniemy sobie. Mały pozostał małym i bedzie zwał sie Ignacy.

Chcialabym wszystkim zafasolkowanym pogratulowac, czytam w miare czesto co u was, ale nie udzielam sie.

Za te ktore dopiero beda testowac trzymam mocno kciuki i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Asiu,dlaczego kij w mrowisko?Napisalam grzecznie,nikomu nie ujmujac ani nie obrazajac.Wypowiadalam sie kiedys na tym watku i szczerze zaniepokoilo mnie i napisalam.
Tak szczerze,nie mam racji?

Do góry