reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Są tu dziewczyny, które jeszcze mnie nie znają, więc coś o sobie napiszę :) 24 lata, zaręczona, pracująca i od października studentka :) w związku od 8 lat, zaręczona od 4 lat. Mam zespół policystycznych jajników, lekarze mówili, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę. Dopiero od września zaczęliśmy się do porządku starać o potomka :-D po rozmowie z neurochirurgiem dostałam nakaz cc gdyby udało nam się zajść w ciążę.

Dziewczyny, ostatnio zrobiłam betkę i pięknie urosła, więc pozwoliłam sobie stworzyć suwaczek :p widać go?

Ada, uda się uda ;)

Majdaczku, jak wyniki? Odezwij się .

Grubson, jak po rozmowie?

Witaj Ada:-) moja koleżanka choruje na tą samą chorobę ale dzięki wspomaganiu sie lekami ma uroczą trójeczkę Nela ma 2,5 roku A bliźniaki 10 miesięcy :-) Więc się uda , trzymam kciuki:tak:

Oj widzę, że dużo się działo jak mnie nie było.
Majdaczku - trzymam kciuki, żeby beta urosła i to wszystko okazało się jakimś nieporozumieniem!!!
Shawty - no proszę co za wspaniała wiadomość. Daj znać jak beta! :)
Justyna - przykro mi, a ile wynosiła pierwsza beta?

Ada witam cie :)) i zycze szybkiego zajscia. Domi gratuluje i oby tak dalej. Tuska dziekuje za cieple slowa bo duzo to dla mnie znaczy gdyz nie mam za bardzo z kim o tym rozmawiać. ..jusastar pierwsza bete mialam 13, 95 wiec taka troche mala i szczerze to juz mi sie to nie widzialo...czekam na krwawienie i zaczynam od nowa. Sorki dziewczyny ze nie pogrubiam czcionki ale pisze z tel. ;)

reklama
Ja juz po wizycie.Wszystko w porzadku.Kolejna wizyta za dwa tygodnie:tak:

Julia kochana strasznie mi przykro :-(

Ostatnia edycja:
Do góry