reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Oj tam, oj tam puki nie ma @ jest nadzieja :-D wielu laseczkom co mowily ze stracony cykl, albo czuja ze tym razem im sie nie uda wychodza dwie kreseczki :-) czego i Tobie zycze :-)

Hej Laski:)
Oj Shawty, ale jesteś pesymistką:) Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła:)
Oda fajnie, że do nas zaglądasz, mam nadzieję, że już niedługo i Ty dołączysz do grona ciężarówek:)))
Happymum jak tam u Ciebie??:)
U mnie dziś piękna pogoda się zapowiada, może później jak się ociepli wyjdę na dwór z moim małym chorowitkiem:) W sumie katar to nie choroba, a trochę świeżego powietrza chyba maluchowi nie zaszkodzi...:)
Miłego dnia:*
A tak w ogóle Majdaczek gdzie się podziewasz???

cześc dziewczyny:) Dawno mnie tu nie bylo a to za sprawą urlopu..teraz przyszłam na jeden dzień do pracy(niestety musiałam...)więc moge Wam napisa co tam u mnie..Mniej więcej ogarnełam wątek ale nie cały. przede wszystkim DOMI gratuluję:))))) A grubsonowi dziękuje za miłe słowo :)U mnie @ miała by wczoraj lecz nadal jej nie ma i się nie zanosi (brzuch mnie nie boli). Robiłam est 29 dc- bardzo blada kreska..Powtórzyłam dzisiaj czyli 31dc- kreska druga jest ale też niestety blada.:pMusiałam testowa już teraz bo jutro weselicho..wiec raczej pi nie bedę..Ale dziewczyny nie gratulujcie mi jeszcze..predzej życzcie "pozytywnego przebiegu zdarzeń". Już mi raz gratulowały na forum a później ciaża biochemiczna także z radością jeszcze się wstrzymuję :)Co do moich objawów to : piersi bolą baaaardzo i to całe!mąż ma zakaz dotykania bo dostaję szału.. Miałam takie plamienie jasno brązowe, o którym pisałam tutaj wcześniej w 25 i 27 dc. Juz byłam pewna, że to wstretna @ i pewnie się rozkręci..A tu nagle śluz się zmienił na taki, który przypomina płodny..rozciągliwy ale nie jakiś snieżnobiały jak nieraz opisują dziewczyny.Nie mam go jakoś dużo..więcej jest go pod wieczór :) W każdym razie czekam na przebieg wydarzeń :)

Martha-myślę że wszystkim z czasem się ułoży.
Justyna-według zyczemia! Oby @nie przyszła a ciąża była zdrowa i silna:)
Shawty - rób tesciora :)
Dominika - synek dobrze, właśnie wstalismy:) jak się cieszę że on lubi długo spać:)
Butterfly'u mnie jeszcze wczoraj był upał a dzisiaj szaro. Chyba jesień do nas puka:p
Nie mam mleka do kawy:/ wrrr nie lubię kawy bez mleka wiec czeka mnie ranna wycieczka do sklepu

reklama
Do góry