reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ehhh jestem tak zakrecona ze zamiast Wam odpisalam na innym watku :p
Na wstepie witam po przerwie ;)

GRATKI WIELKIE a dwie kreseczki, jak milo sie czyta jak tyle dziewczynek ma pozytywne wiesci :D

Moniusia oby wredota nie przyszla ;)

Butterfly &&& za bete , na pewno bedzie piekna :)

Majdaczek STO LAT dla synusia :** i udanego wypoczynku :)

Charlie &&&& za bete, daj znac jak tam wynik :)

Aschlee, Lisiaca oraz wszystkie staraczki i ciezaroweczki razem i z osobna :**** trzymam za nas &&&&&&&

A ja sie klimatyzuje po przeprowadzce :p ale jeszcze troche minie zanim sie przestawie ;)

Milego dnia !!!

reklama
Witajcie :) Momencik mnie nie było a tu tyle dobrych wiadomości :)
Dziewczyny gratuluję Wam i trzymam kciuki &&&
Lisica Ty nie nakręcaj sobie czarnych scenariuszów bo nic póki co nie wskazuje na to żeby miało być coś nie tak ze złuszczeniem! Głowa do góry ! co prawda @ przylazła ale następny cykl będzie Twój &&&
Aschlee a Ty jeszcze idziesz gdzieś na badanka lub do gin czy czekasz na 30?

Mi z lekka czas się dłuży do testowania. Mam momenty że jestem pewna że się udało a za chwilkę że na pewno nic z tego nie będzie... Ale co ma być to będzie wpływu już na to nie mam :) Weekend zleciał mi bardzo szybko a teraz muszę wziąć się do roboty bo jak się wyrobię z pilnymi sprawami do końca tygodnia to może od poniedziałku morze :) Ale jeszcze zobaczymy. Minus będzie taki że nawakacjach wypada mi termin @, a wakacje z nią to już nie to... No zobaczymy :)
Miłego popołudnia :)

Ostatnia edycja:
Beata spokojnie zaklimatyzujesz sie szybko.Tez myslalam ze sporo mi to zajmie ale ani sie obejrzysz i bedziesz sie czula jak w domu;-):tak:

Martaha ja mam wizyte 28 a 30 to mam termin @...tak przypuszczam

reklama
Do góry