reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja tez widzę ;) bladzioszek ;))

To super ;-) kurcze ja nie mam przekonania coś.. trochę tarmosiłam ten test, bo nic się nie pojawiało i w ogóle nie jestem pewna ile czasu minęło do kiedy pojawiła się tak kreska.. no, ale chociaż mam nadzieję.. w poniedziałek rano robię kolejny test jeśli nie będzie @, jeśli jest coś na rzeczy, to już na pewno wyjdzie wyraźniej.. Troszkę mam wrażenie, że coś bardziej narobiłam niż to prawda .. hmmmm no czekam... :tak:

reklama
Ja tez cały czas myślałam ze na pewno mi test nie pokaże ,ze to niemożliwe i wogole przyzwyczaiłam sie ze jak robiłam testy to zawsze były negatywne ;) a tu zdziwienie ,na trzech testach bladziochy,wczesne objawy są ,także nie ma wątpliwości ze to ciaza ,za to chce sie spać ale nie mogę i oglądam tlc ;p

Hehe no tak ;-) Tyle, że mi 1 test wyszedł negatywnie(słaba kreska konrolna była może dlatego i że za wcześnie).. i to mnie najbardziej odwodzi od tej myśli .. :-( Z objawów to tylko niedobrze mi się robiło, prawie zwracałam, ale czy to to.. A dalej Cię pobolewa jak na @?

Cały czas boli jak na @ o słabo mi sie robi i przez ta zmienna pogodę i jak za dużo chodzę ,jak jeszcze w środę nie wiedziałam ze jestem w ciazy to byłam na rowerach wodnych z przyjaciółka i słabo mi sie robiło i nie mogłam pedalowac,opalać sie nie mogłam bo słabo mi było i brzuch bolał na dole jak na @

Charlie20, a no to ładne objawy :tak: No właśnie, bo u mnie cały czas takie napięcie jak przed @, choć brzuch tak juz nie boli bolał 3 dni temu i na dole też taki śluz jak przed okresem zawsze.. choć byłam pewna, że jak ma przyjść @ to przyjdzie tej nocy, a dalej nie ma... :tak:

Trzymam kciuki ! Ja nie martwię sie juz tak ,wczoraj test był nie wyraźny a dziś juz jest dobrze ;) trochę spanikowalam i prEpraszam za moje żale ,ale dopiero wszystkiego uczę sie po raz pierwszy jeśli chodzi o ciaze ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405245849.954801.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405245849.954801.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Hej.
Ja zdycham, @ się rozszalała, jest intensywna i bolesna :-/ ale w sumie mogłam się tego spodziewać, w końcu endometrium narosło przez ten czas, oby się tylko dobrze złuszczyło bo jeszcze mi tylko czyszczenia brakuje :-/

Ani nie wiem kiedy mogę mieć termin kolejnej... No nic, jutro powinien przyjść Inofolic, także zacznę go brać i pewnie na podstawie obserwacji się dowiem co i jak. Chociaż nie wiem czy będę mieć głowę do tego, by mierzyć temperaturę na urlopie :-D a już na pewno wszelkie wykresy odpadają bo podejrzewam brak WiFi.

reklama
Lisica Kochana mysl pozytywnie...na pewno sie zluszczy i nie bedzie potrzebne czyszczenie :tak: ja swoja podejrzewam na 30 zobaczymy czy sie sprawdzi ;)

Do góry