reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Laski,

budzik dzis dzwonil a mi sie tak wstawac nie chcialo do roboty, to chyba przez ta zmiane czasu.

Ianka- super ze juz w PL, niespodzianka sie udala??

Carla- wiosna przyszla i od razu lepsze humory ;) jak bedziecie gotowi z lazienka to pokaz foty, ja w miejscu stoje z moim remontem, musze znalezc jakiegos jednak polskiego faceta do kladzenia kafelek, bo ten co byl patrzec i wymyslil ze kafelki na kafelki to odpadl, kuzwa nie chcialo mu sie zbijac ( turek to byl akurat ehhhhh)

Wasila- a na cycki mozna od czasu do czasu ponarzekac ? ;) hehehe dobrze, ze korzystacie z pogody z corcia

Vegas, Amelia- zdrowka dla Waszych dziewczyn

Kurczak- jak blizna po CC?? Ciagnie jeszcze?

Vinga- wy juz po przeprowadzce?

Fuma- Tobie tez milego :***

Ada- swoje przeszlas nie ma co, bardzo Ci wspolczuje takiej mamy:( A chodzilas na terapie DDA?? A wogole na co Tesciowa sie obrazila na Ciebie, bo przepraszam nie chce Cie urazic ale ja nie zrozumialam...

reklama
chodzilam na terapie DDA. Jesli chodzi o Tesciowa, to Ona tez swoje przezyla. Jedna z bardzo bliskich Jej Osob sie zabila.
Jestem po ustaleniu badania. 2.07.2014 mam badanie i do tego czasu nie moge zajsc w ciaze. 3 miesiace czekania.

Carla- to niesprawiedliwe, bo u Ciebie zawsze jest najcieplej. Ale i nas słonce nie opuszcza, posiedziałam godzinkę i w końcu buzia nabrała jakiegoś zabarwienia:) Małą smaruje kremem 50, bo dzieci szybko chwytają promienie słoneczne.Co pakowania torby- mam jeszcze czas:) powoli się do tego zbieram

Ada-
no niezła historia, bardzo Ci współczuję takich przeżyć

Gabryśka-
Ty akurat też nie masz na co narzekać:)

co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Jako nastolatce bylo mi ciezko. Ale w wieku 16 lat wiedzialam czego chce. Chcialam rodzine. Fakt, jak pracowalam i uczylam sie to moja matka sprzatala moje mieszkanie. Tata pomagal, Wujek pomagal, P pomagal. Ale blizny po jej najgorszym zachowaniu pozostana.

Hej Kobietki;-) U nas kiepska nocka za nami, spałam z Młodą bo nie było sensu biegać co 10min z sypialni do jej pokoiku kiedy popłakiwała. Żal mi jej... No ale w końcu wyzdrowieje.
Rano w ogóle jaka niespodzianka - wstaję z wyrka i czuję, że mam mokro na koszulce nocnej - siara się odezwała:-p
U nas 17st, ale brak słonka.

CARLA Martynka nadal kiepsko się czuje, ale inhalacje, syropek, oklepywanka plecków i klatki i będzie cacy w końcu;-)
ADA nie zazdroszczę syt. z mamą, dobrze, że masz P., który tak bardzo Cię wspiera:tak: Taki narzeczony to Skarb:tak: No trochę poczekacie z tymi staraniami, no ale jak mus to mus..
VINGA Kochana opowiadaj co tam u Was? Bo cosik zamilkłaś.

ADA nie, nie za szybko:-) To już 30tc, wszystko się przygotowuje:-) Ja już co prawda nie pamiętam kiedy miałam siarę z Martynką, ale skonsultowałam to z lekarzem i wiem, że nic niewłaściwego i za szybkiego się nie dzieje:-)

Kurcze zakończyłam tabletki na mój nieszczęsny brzydki mocz i będę musiała na dniach zrobić badania czy się wyniki moczu poprawiły. Oby, bo za chwilkę zostanę lekomanką:sorry2: Tabletki na mocz 2x dziennie miałam, do tego witaminy, witaminę C 2x dziennie /na mocz dobra ponoć/, żelazo.. Masakra:sorry2:

Dziewczyny nie mam żywcem czasu pisać ...cały czas jestem z Wami !!!
Może w końcu ułożę sobie jakiś rytm ... i pierwsze z poranną kawką będzie BB !!!

Ianka odpoczywaj kochana ... korzystaj z "cudzych rąk"

Ada ja jestem DDA od 12 roku życia...co przeszłam to moje ! Ale od 15/16 lat jest spokój.

Vegas
Amelia zdrówka dla dziewczynek !!!

Amelia
niestety przedszkola mają to do siebie że prócz dobrej zabawy niosą za sobą choróbska ... ale Maja się odchoruje i będzie ok !!!

Aniołek kiedy do domku wychodzicie kobietki ???

Przepraszam że nie odniosę się do Was wszystkich...muszę ogarnąć mieszkanie bo jutro mam zebranie i pół dnia mnie nie będzie.

Miłego dzionka babeczki

Vegas ano zamilkłam :p nie bez powodu. czasu nie mam :-(. dzieciarnia, gotowanie, sprzątanie... ale czytam czytam :)
boże nie wiedziałam że można mieć tyle prania i prasowania! na nie odchodzę od żelazka... Gabryś ulewa, Nataniel upapruje się jedzeniem albo pójdzie na dwór i cały w błocie/piachu czy innej chol..
Gabryśka jeszcze się nie przeprowadziliśmy, mamy nadzieję, że w święta będziemy już u siebie :)

reklama
OMG OMG !!! Przegapiłam poród Aniołka !!!!!! OMG !!!

ANIOŁKU KOCHANA GRATULUJE ŚLICZNEJ JULCI !!! WRACAJ SZYBCIUTKO DO NAS !!! ;] :*:*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry