reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hello dziewczeta :) ja dzis jednooka :( IDE zaraz do lekarza bo cos mi z okiem sie stało zobaczymy co powie mój znachor ;) postaram sie nadrobić Was pózniej miłego dnia wszystkim pa

reklama
carla- a mam jak sie wyrwać tylko że mój mąż jest tak żadko w domu że wolę to wykorzystać w inny sposób:zawstydzona/y::-)....to też relaks dla mnie no nie???:-D

a tak wogóle to Dzień Dobry Paniom

Hej Dziewczyny :) Mała śpi więc mam czas na kawę i BB , u nas wreszcie temperatura na plusie i nawet słoneczko się nieśmiało przedziera, ciesze się , wreszcie można wyjść na spacer.
Carla - widzę że i Ciebie dopadło choróbsko, przykre że człowiek spokojnie nie może chorować tylko się zastanawia jak w pracy zareagują ,zdrówka.
diablica - mam dokładnie tak samo jak Ty , wiem co znaczy nie mieć chwili dla siebie , ale nic się nie martw , może nas zamkną w jednym zakładzie ...:-D
Aniołek - i Ty tak wyrabiasz ten chleb ręcznie ? :szok:

Amelia no rękami, rękami :) ale to chwila moment:)
A co do plusowej temperatury to ja miałam zawał w nocy za każdym razem budziłam się i serce mi waliło jak wściekłe kiedy to z dachu zsuwały się hałdy sniegu :) a rano z domu wyjść nie mogłam tak zasypane miałam schody - mam nadzieje, że już wszystko spadło co miało spać bo tej nocy chciałabym się spokojnie wyspać:)

Aniołek non stop się pocę, fuj ;) Pisz jak się chleb robi, mam teraz czas więc może ja upiekę... A przyznaję że nienawidzę gotować, chociaż potrafię. Może dlatego mam taki wstręt do garów bo ojciec musiał mieć zawsze zupę z mięsem i drugie danie z mięsem, za kupne pierogi by mnie zabił. Na szczęście mąż gotuje u nas w domu :)
Kazimiera może jakieś zapalenie? Ja dziś po przebudzeniu nie mogłam prawego oka otworzyć, takie zaropiałe miałam, ale to pewnie od choroby...
Diablica w sumie to masz rację, ja męża mam na co dzień a i tak nie potrafię się nim nacieszyć.
Amelia u nas straszna chlapa, ale dobrze że chociaż trochę śniegu stopnieje.

Musiałam wyjść z domu i pojechać do Sądu. Mąż był rano, ale tylko z jednym kompletem dokumentów, więc musiałam dorobić drugi i sama zawieźć. Ciekawe co ojciec zrobi jak zobaczy swoje zdjęcia i oświadczenie jego szefa że ciągle pracuje. Ta jego wredna baba zaraz coś wymyśli żeby nam tylko życie uprzykrzyć. Ona nawet w pozwie napisała że nasza córka nie jest mojego męża!! Co za podła baba, a mój ojciec jest głupi jak but...

carla to dobrze że się pocisz - chorobę trzeba wypocić:)
a co do chleba to trzeba mieć zakwas ja dostałam porcje od znajomej i to jest na zasadzie podaj dalej - mojej mamie też już porcję z jednego pieczenia zostawiałam - a jak się robi taki zakwas od podstaw to nie wiem..... wiec raczej bez zakwasu ani rusz, no potem to wiadomo mąka, troche drożdzy, sól no i otręby, słonecznik i inne ziarno co kto lubi:).....

Aniołek wczoraj oglądałam program i tam piekły chleb i bułeczki z suszonymi owocami. Trochę roboty i czasu trzeba poświęcić, myslałam że masz jakiś szybszy sposób.

Nic nie ma w tej tv, tyle programów i nic ciekawego...

Aniołek- podziwiam Cię :tak:Moja znajoma chwali się wszystkim, że sama piecze chleb z tym że ma wypiekacz i wsypuje do niego gotową mieszankę ze sklepu:-D chyba muszę ją sprowadzić na ziemie :-)
Zakwas to nic innego jak mąka i woda , ale robi się ok 5 dni.
Carla - taki mąż to skarb :tak:. Kiedy masz rozprawę ? ja bym nerwowo nie wytrzymała:no:

Kazimiera mam nadzieje,ze z okiem wszystko ok bedzie:)
Carla a skad ta kobieta ma takie dane ze Wasza córka nie jest Twojego męza? o matko..aż sie nie chce wierzyc ze ludzie potrafia takie rzeczy wymyslac..:/

reklama
Amelia sprawa jest 18.02. Już się nastawiłam że jestem pozwana przez własnego ojca, już chyba tak nie przeżywam, ale cholernie boli. Strasznie dużo poświęciłam żeby mu pomóc, a on o tym zapomniał.
Samosia bo ślub wzięliśmy niespełna 2 miesiące temu i dziecko nieślubne :) Zupełnie jakby mi do łóżka zaglądali :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry