reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam w wietrzny dzień,pogoda masakryczna raz śnieg raz deszcz,obłęd,niech już będzie wiosna!!Pisać ani odpisywać nie bardzo mam wenę,Mąż ma nocki Zośce zęby idą dalej więc jest marud i jakoś tak nastroju pozytywnego brak.
Jeszcze Ja się nie pochwaliłam córką więc proszę DSC_0044.jpg
I Kundle MojeDSC_0075.jpgDSC_0071.jpg
Pozdrawiam i miłego dnia.

reklama
Cześć dziewczyny :)
Zimowa aura na mnie też wpływa niezbyt korzystnie, jak świeci słońce to jest ok, ale przez większość czasu jestem do niczego... I na dodatek często mnie głowa boli.
Dziś odebrałam swoją cytologię, jest w porządku, morfologię, mocz też mam dobre, badania tarczycy w normie, a jutro mam wizytę u ginekologa, o ile nie dostanę @ bo mam tak cykle rozwalone przez nerwy że już nie wiem kiedy ma przyjść...

Pisałyście o ruchu- ja mam ochotę biegać itp, tylko gorzej z wykonaniem :) A muszę zacząć coś robić z fałdką na brzuchu, bo w czerwcu urlop.

Czytam Was regularnie, ale nie mam czasu pisać... Mam teraz bardzo ciężki czas, wczoraj zeznawałam na niekorzyść mojego ojca, straszne mam przez niego problemy i długi... Przykre że czasami z własnego rodzica wychodzi najgorsza szmata... Szkoda gadać, mam tylko nadzieję że szybko się sprawa skończy, moja mama sprzeda mieszkanie i będę miała na spłatę długów których on narobił mi i mojej siostrze.

Fajne macie dzieciaki i zwierzaki :) Może ja też jakąś fotkę Neli wrzucę jak zgram z aparatu nowe.

cześć!
Śliczne macie dzieciaczki ja jutro wstawię zdjęcie mojej modelki małej!
Nie mam czasu pisać bo robimy u nas w domku gładzie i że tak napiszę kontroluję jakość wykonania...
Dziewczynki mobilizujecie normalnie na tym forum jak tylko się już na cacy wyzdrowieję to też biorę się za badania najpierw wizyta u dentysty od razu małej zobaczy uzębienie.
Jeżeli chodzi o ząbki to u nas przebiegło nawet nawet jechaliśmy na nurofenie ale już wszystkie wyszły jak rok skończyła.
Carla to przykre jak się czyta co piszesz a dopiero co ty musisz czuć. TRZYMAJ się..
Ja od początku stycznia zaczęłam zdrowe odżywianie co 2 godzinki do 17 godziny i narazie prawie 2 kg spadło ..
Pozdrawiam!

Witam wieczorkiem :) Synek mi zrobił niespodziankę i już śpi! Wszystko przez to, że wizytę u alergologa miał w porze drzemki i tylko kimnął w samochodzie. Cieszę się, bo mogę już mu podawać jogurcik :D Niestety masełko i ser dopiero w lecie będzie można wprowadzić.

Amelia - ja bym chciała dziadkom zrobić taką pamiątkę - zdjęcia i odbite dłonie Filipka. Tylko nie wiem czy coś z tego będzie, bo nie mam ani chwili czasu na wykonanie.
Jaka Twoja córa roześmiana :D

Muffi - cudne imiona! :D Zwłaszcza Batman mi się podoba!

ninex - córunia piękna! Jakie masz cudne kundelki :) Też kiedyś miałam kundelka Pączusia. Był strasznym brzydalkiem, ale miał wielkie serce :)
Wytrwałości przy wyżynaniu ząbków Maleńkiej życzę. Mój synuś strasznie cierpiał, zwłaszcza przy trzonowych i kłach. Tyko Nurofen przynosił mu ulgę.

Carla - strasznie przykra sytuacja :( Trzymaj się! Oby ta sprawa jak najszybciej się zakończyła i żebyście poradziły sobie z długami.
Czekamy na fotkę Nelci, na tym zdjęciu przy suwaczku wygląda przesłodko :)

Gosiula - kontroluj tam fachowców, żeby pięknie gładzili :)
No i oczywiście czekamy na fotkę!

Ja nie wiem jak ja wytrzymam z tym staraniem się do wiosny! No ale tłumaczę sobie, że kwas foliowy 3 m-ce trzeba brać, no i badania porobić. Niech działa ten zdrowy rozsądek!
Jutro mam czyszczenie ząbków z kamienia i piaskowanie. Mam nadzieję, że nie znajdzie się żadna kolejna dziura.

Witam wieczorkiem - wróciliśmy z łyżew, właśnie wyszłam z wanny i piję herbatkę:) Było mega mega super :-):-):-) tego mi trzeba było - kupiłam sobie dzisiaj nowe spodnie na fitness - a co trzeba jakoś wyglądać - w czwartek ruszam:) - kupiłam także pojemniczki na badanie moczu bo myślałam, że jeszcze mam w domu ale niestety nie było no i jutro rano jedziemy na badania :-):-):-)........ a w czwartek do dentysty odebrać moją szyne relaksacyjną. ahhhh normalnie mam dzisiaj tyle energii, że aż zyć się chce:)

Gosiula - Pilnuj fachowców - bo z fachowcami różnie bywa - ściany mają być gładziutkie jak talala ;-);-)
Carla - no to nie wesołą masz sytuację z ojcem, ale oby finał był pozytywny,
A dzieciaczki wszystkie macie cudne - zresztą jak to dzieci - śliczne i kochane :)
Życze miłej nocki:)

Aniołek dzieje się u Ciebie!:) super,że zapisałas się na fitenss..oto co moja kolezanka zawsze mowi kiedy ma gorsze dni "jak zaczynam za dużo myslec to ide to wypocić". Sport to najlepszy sposob na dobre samopoczucie :-) obyś miała tej pozytywnej energi jak najdłużej:*
Gosiula dobrze,że pilnujesz bo z tymi "fachowcami" to nigdy nie wiadomo..
Carla-strasznie musi Ci byc ciezko..az nie moge sobie wyobrazic..bardzo Ci wspołczuje i mam nadzieję,że od tej pory wszystko sie ulozy po Twojej mysli.
A ja Wam powiem dziewczyny,ze jesli kiedykolwiek przyjdzie Wam do głowy pomysł zeby urzadzic sobie tydzien bez narzekania to niech to nie bedzie jak w moim przypadku 2 dni przed okresem...ale trzymajcie za mnie kciuki zebym jednak wytrwała :D
A oto mój kotuś..to nie jest jej najlepsze zdjecie ale chociaz smieszne :p to naprawde sliczny kotek jest!:)

Załączniki

• pusia.jpg
    pusia.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 41
Ja tylko na chwilę bo padam na twarz.

Piękne dzieciaczki i zwierzątka ;))

Przepraszam, że tak krótko ale zasypiam prawie. Dobranoc!!

Witam :)
No to byłam rano z mężem na badaniach :-):-) jutro wyniki :-):-) -ciekawe jakie będą....
ja siedze w pracy, ale poszłabym spać najchetniej po jakoś tak ponuro za oknem.
kurcze miałam dzisiaj sobie tempke zmierzyć i znowu zapomniałam.... a już jestem 3 dni po okresie... w poprzednim cyklu mierzyłam a teraz jakoś nie pamiętam o tym rano.
Samosia - fajny kicius - zawsze mi się podobały takie szaraczki:)
Pozdrawiam i miłego dnia:)

reklama
Witam,wyobrazcie sobie że całą noc padał deszcz..a teraz deszcz ze śniegiem:angry: i wez tu człowieku ładuj baterie.Czekam właśnie na kuriera siostra coś z anglii przesyła więc może chociaż to mi trochę nastrój poprawi,choć ostatnio torebkę sobie kupiłam i nie pomogło:szok:Zofia budziła się tylko cztery razy ,w tym dwa z płaczem...i raz pies ją obudził,na szczęście udało mi się ją uśpić w miarę szybko.
Carla-To czekamy na fotkę.Ciesze się że badania wychodzą ok i współczuje sytuacji z Ojcem,domyślam się jak to jest Ja z moim nawet kontaktu nie utrzymuje.Ale to długo historia nie będę nudzić;)
Amelia-Córcia śliczna.A napisz mi co stosowałaś na te dziąsła bolące bo ja czasem dam jej czopka jak juz jest bardzo zle...zastanawiam się nad tymi żelami miałam bobodent i nie widziałam żeby jakoś specjalnie jej pomagał,w dzień nie ma problemu większego bo sobie te dziąsła wymasuje gryzakami ale noc....
gosiula-oj,też bym chciała żeby moja tak miała do roku wszystkie i spokój;)zazdroszczę
niemartwsie-super że synuś może w końcu zasmakować jogurtu chociaż i wspólczuję skazy,nie wiedziałam że po czasie można wprowadzać zakazane produkty;)śliczne ma twój syn imie Moja siostra chce takie dać swojemu synowi,ma termin na piątek.haha rozumiem zniecierpliwienie,a w którym miesiacu dokladnie chcecie zacząć?
samosia-życzę wytrwałosci w postanowieniu Ja bym nawet godziny nie dala rady.Kot fajny i jakie ma posłanie;)
Pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry