Witam,wyobrazcie sobie że całą noc padał deszcz..a teraz deszcz ze śniegiem
i wez tu człowieku ładuj baterie.Czekam właśnie na kuriera siostra coś z anglii przesyła więc może chociaż to mi trochę nastrój poprawi,choć ostatnio torebkę sobie kupiłam i nie pomogło
Zofia budziła się tylko cztery razy ,w tym dwa z płaczem...i raz pies ją obudził,na szczęście udało mi się ją uśpić w miarę szybko.
Carla-To czekamy na fotkę.Ciesze się że badania wychodzą ok i współczuje sytuacji z Ojcem,domyślam się jak to jest Ja z moim nawet kontaktu nie utrzymuje.Ale to długo historia nie będę nudzić
Amelia-Córcia śliczna.A napisz mi co stosowałaś na te dziąsła bolące bo ja czasem dam jej czopka jak juz jest bardzo zle...zastanawiam się nad tymi żelami miałam bobodent i nie widziałam żeby jakoś specjalnie jej pomagał,w dzień nie ma problemu większego bo sobie te dziąsła wymasuje gryzakami ale noc....
gosiula-oj,też bym chciała żeby moja tak miała do roku wszystkie i spokój
zazdroszczę
niemartwsie-super że synuś może w końcu zasmakować jogurtu chociaż i wspólczuję skazy,nie wiedziałam że po czasie można wprowadzać zakazane produkty
śliczne ma twój syn imie Moja siostra chce takie dać swojemu synowi,ma termin na piątek.haha rozumiem zniecierpliwienie,a w którym miesiacu dokladnie chcecie zacząć?
samosia-życzę wytrwałosci w postanowieniu Ja bym nawet godziny nie dala rady.Kot fajny i jakie ma posłanie
Pozdrawiam