reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Makota...hehehe...nawet przekrój mi tu dałaś ... powinni wymyślić testy które 24 h po zapłodnieniu wskażą czy jest dzidzia czy nie !!!

Muffi ale pycha wygląda ta lemoniada...spróbuję jutro zrobić tylko że porzeczki mam mrożone,chyba mogą być ??? Na takie upały jak były ostatnio to idealna !!!

Aniołek właśnie wylookałam że po kinie plenerowym do domu odprowadził ją rok starszy kolega !!! Czy to nie za szybko ???????? Mnie chłopcy odprowadzali jak miałam dobre 16 lat !!! Dzięki za życzonka !!!
Wczoraj jak składaliśmy jej życzenia to się rozpłakała...kiedy była w zerówce obiecałam jej że nim skończy 10 lat będzie mieć rodzeństwo-powiedziałam tak na "odczep się" żeby nie wierciła dziury w brzuchu...i się jej to wczoraj przypomniało !!! A mnie się łzy do oczu cisnęły,ale wytrzymałam ...ehhhh

Zmykam do łózia...dobrej nocki...chłodnej nocki !!!

reklama
Dorcia pyszna jest ta lemoniada. A teraz popijam ją sobie z cin cin lemon i smakuje super! Fajny drink na letnie imprezy!!!

A co do córci no to wiesz, dzisiejsza młodzież dużo szybciej dorasta :) Ale słodka jest z tym rodzeństwem, że tak jej zależy. Dzieci jednak są pamiętliwe...

Dorcia - Rozbroiła mnie ta Twoja Córa, no tak mama obiecała a tu rodzeństwa nie ma.... obyś mogła spełnić tą obietnicę jak najszybciej, a co do kawalerów no cóż... dzisiejsza młodzież jest całkiem inna, szybciej dorasta :)
A ja pospałam do 9:30 i wiecie co? dalej bym poszła spać... póki co leże z lapkiem i piję kawkę w domu bałagan a ja nie mam siły wziąć się za porządki... może nabiore jakiejś mocy bo już mnie trochę denerwuje ta bezsilność.
miłej soboty.

Aniołek możesz leniuchować do woli...dzisiaj sobota !!! Sprzątanko nie ucieknie...ogarniesz jak nabierzesz mocy !!!

Muffi nie sądziłam że Młoda będzie to pamiętać !!! Nie raz rozmawiałyśmy na temat dzidziusia ale że akurat te słowa zapamięta...szok !!!

U nas się tak ochłodziło że szok...zimno mi !!! :-(

Miłego weekendziku !!!!!!!!!!

U mnie 18 stopni... smacznego Aniołku !!!!!!!!!!!!!A mnie znów łapie zapalenie pęcherza...koszmar...czy to się kiedyś skończy ???

hejo Laski .............. Aniołek śniadanie zaliczyłam o podobnej porze co Ty, może ciut później, dziś zarządziliśmy mega leniuchowanie a co tam, raz za czas trzeba :)

Dorcia wszystkiego NAJ dla Córci, mądra dziołszka .............. po mamie pewnie.

FumaFoch trzymam kciuki za tempke !

U mnie bez zmian, cyc nie odpuszcza, wczoraj pół dnia mnie mdliło, w głowie się zawracało, od dwóch dni bez wkładki ani rusz, też tak miałyście na początku? aaaaaa no i mam bóle w krzyżu, raczej nie takie jak na @, mam macice w tyłozgięciu i wyczytałam, że może się tak dziać, no ale oczywiście musze upewnić się u gina na wizycie.

Pijemy z chłopinką kawusie, wy już po kawce?

Ja właśnie kawusie popijam. Mój M pojechał do pracy przed chwilą bidulek. A u nas 17 stopni i od rana non stop leje ;/ Kto tutaj narzekał na upały? Przyznać się!!! Będzie lańsko w dupę :) Ja lubie takie upały a deszczu nienawidzę ;/

Mufii ja swojego uprosiłam na wolny weekend, więc w końcu rodzinnie ! Zresztą musi sobie też odpocząć bo się zarobi ale mój chłop to niestety pracoholik, ja do pracy nie idzie to w domu roboty szuka ...... aktualnie obiad gotuje :D

U nas 15 stopni ale po takich upałach orzeźwienie się przyda ............... na szczęscie nie pada, dlatego mój Dzikusek "ugotował" zupę błotną z koniczyną, więc dziś mam dwa obiady :)

reklama
Muffi-dziś cwiczyłam z chodakowską,chciałam przykozaczyć i włączyłam sobie program 'killer',jakieś niecałe 18 minut pózniej leżałam na podłodze i ledwo się ruszyć mogłam :D także ten..no..NIGDY WIECEJ :D
U nas pogoda w sam raz..mogłoby tak być przez cały rok,nie narzekałabym :p siedze sobie u mamy w ogródku z laptopem i się relaksuje..miłego dnia kobitki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry