reklama
Czy któraś z Was miała tak, że spóźnia jej się okres 2-3 dni i już fiksuje? Ja mam praktycznie miesiączkę jak w zegarku a tu mi się już 3 dzień spóźnia i mam różne myśli. Jestem bardzo senna i bolą mnie piersi ale boję się że sobie poprostu coś wmawiam.
Zrób test albo zbadaj beta hcg
Czy któraś z Was miała tak, że spóźnia jej się okres 2-3 dni i już fiksuje? Ja mam praktycznie miesiączkę jak w zegarku a tu mi się już 3 dzień spóźnia i mam różne myśli. Jestem bardzo senna i bolą mnie piersi ale boję się że sobie poprostu coś wmawiam.
Lu_cy
Fanka BB :)
A czy Twój mąż badał nasienie?Czy któraś z was miała robiony zabieg drożności jajowodów? Mój lekarz powiedział, że jak w tym miesiącu nie uda mi się zajść w ciążę to będę musiała się udać na taki zabieg... Jest to bolesne? Boję się tego...
Lu_cy
To teraz musisz skupić się na swojej diagnostyce. Oby znaleźli przyczynęTak i najpierw były bardzo słabe ale po zastosowaniu leków uległy poprawie...
reklama
Lu_cy
Ja niestety nie miałam, ale nie bój się. Kobieta jest w stanie wiele znieść dla swojego dziecka. Ja miałam mieć histereskopie ale zaszlam w ciążę i nie miałam zabieguDlatego pytam się czy któraś z was miała zabieg drożności jajowodów ponieważ mnie to czeka w najbliższym czasie i strasznie się boję... ;(
Podziel się: