reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada nie wiem... ja mam cykle jak w zegarku 29-30 wiec owulacja powinna nastapic miedzy 14-16 dniem i mam wrazenie ze jest juz dawno po niej, moge sie mylic - wydaje mi sie ze owulka byla w nowy rok. Moj organizm zawsze po owulacji az do @ wariuje.

reklama
Paula daj znac co i jak.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Lisica no mega dolek jest ale co zrobic widocznie tak mialo byc:-(

Cassie czasem ten zegarek może się przesunąć... Śluz masz kremowy na zmianę teraz z rozciągliwym. Może jest szansa, że dni płodne się jeszcze nie skończyły? No i stąd ten ból podbrzusza?

Ostatnia edycja:
Ada nie wiem i tak wezme meza w obroty i tak ;) on juz od 3 dni za mna chodzi i pyta czy jestem w ciazy :szok: chlopina mysli ze to tak prosto ;) od dzisiaj zaczal lykac Mace tak jak podczas czasow staranek o poprzednie dzieciaki.
Od tych wszystkich obserwacji mozna zwariowac.

Aschlee kazda z nas ma taki dolek kiedy @ przychodzi. ALe potem jest nowy miesiac, nowe staranka i to jak przyjemne! Dzieciaczek wie kiedy sie pojawic ;) Glowa do gory!

Haha to ja teraz nie wiem jak Mojego dziś wziąć w obroty :-D wystraszył się że tak kicham i smarkam :szok: no i kaszle :wściekła/y: a czuje że dziś mam końcówkę dni płodnych. Niby kalendarzyk mi wykazuje że jeszcze trochę tych dni płodnych mi zostało ale wolałabym dziś spróbować ;-)

To mi reszta zębów wypadnie jak On ruszy :-D:-D:-D a z tą maską to dobry pomysł, profilaktyka musi być :-D:-D:-D:-D

Brałam tabletki witaminy i ***** to dało. W dodatku tam jest witamina która nie może być brana w ciąży (A albo B) :sorry: Tabletki Maxivit. Bardziej to dla sportowców...

To hardcore :-D:-D:-D Mój wtedy jest odważny kiedy mi się nie chce :tak:

Ostatnio dostaliśmy gumkę od Koleżanki o zapachu miętowym, to nie dość że była za mała to dodatkowo miała tak ostry zapach że myślałam że ktoś wsadza mi tam odświeżacz. Wybaczcie za tą prostolinijność ale inaczej określić tego nie można.

reklama
Do góry