reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

Blueberry nie denerwuj sie.Szkoda nerwow a niestety nic sie tym nie zmieniZobacz załącznik 597019dla Ciebie na poprawe humorku
W Polsce na spokojnie zrobisz sobie USG i zobaczysz swoja kruszynke.Tez sie dzis wkurzylam dzwonie zeby umowic sie do gina a ta mi mowi ze ok nie ma sprawy termin 17.02.2014 rokZobacz załącznik 597020 chyba zglupieli

Dziekuje ;) ;) :*
Ale oni nerwy psują.
17.02.2014?
No ładnie... Napewno zgłupieli no i napewno jakiś odchył od normy. :/

reklama
Blue teraz już raczej aparatury mają w porządku wszędzie. Chyba że chcesz usg 3d ale myślę że póki co za wcześnie na takie.

Nom siedze wlasnie i szukam jakiegos innego bo to nie do pomyslenia zeby tyle czekac...I tak jakos bede musiala ja dorwac zeby zabrac moja dokumentacje i przeniesc ja do innego

Mnie dziś też nie chcieli zarejestrować na jutro ale na szczęście dodzwonilam się do gina na komórkę i kazał przyjść.

Lisica
Pewnie masz racje. Ja chciałabym isc poprostu na USG i zobaczyć i usłyszeć. Bo wiem ze 3D czy 4D będę miała pózniej to bedzie zależeć odemnie..
A teraz dla mojego świętego spokoju to poprostu chce isc sie upewnić ze wszystko jest ok. :)

A co do gina, to tu bez problemu prywatnie czy państwowo, długo na czas czekać sie nie musi, około tygodnia, wiec tu za to bije im brawo, ale za dzisiaj kopła bym ich w dupę za przeproszeniem. :sorry:

Męża mam kochanego, bo napisał, że nie mam płakać bo wtedy dzidzia tez płacze. ;)

Blue nie denerwuj sie,nie ma sensu.
Myszencja bardzo mi przykro.nastepnym razem beda 2 kreski:)
Kobietka gratulacje.piekny wzrost:)
ja chodze do prywatnego gina. Nie musze dlugo czekac:)ale fakt,wizyta kosztuje 80zl

Tutaj tez tak jest ze max tydzien sie czeka dlatego mnie zamurowalo jak powiedziala mi termin...nie wiem o co chodzi.

Myszencja :-( tak mi przykro... <tulę>

Co do włosów.
Ja mam tragiczne, sianowate, plączące się włosy. Wypróbowałam tysiące odżywek, maseczek, itp.
Szczerze nie polecam jedwabiów w płynie. W swoim składzie mają alkohol, który dodatkowo wysusza włosy :/
Więc moje wyglądały jak przepalone po trwałej ondulacji...
Po latach doświadczeń znalazłam ideał na plączące się, puszące i przesuszone włosy, oto mój rytuał (myję włosy co drugi dzień, więc co drugi dzień jeden z dwóch zestawów).
Zestaw nr 1:
1. Olej SESA - same składniki naturalne. Olejuję 2x w tyg przed myciem włosów.
2. Po oleju SESA myję głowę szamponem Eva Natura z czarną rzepą (szampon nie zawiera parabenów ani sztucznych barwników, włosy są po nim sztywne, ale dobrze oczyszczone, a sprawę sztywności załatwia odżywka) albo szamponem dla dzieci (też nie ma parabenów i jest delikatny)
3. Po Evie nakładam maseczkę Garnier Ultra Doux z awokado i karite. Dla mnie najlepsza!
Zestaw nr 2:
1. nie olejuję
2. Myję szamponem Garnier Ultra Doux z awokado i karite (ta sama seria co odżywka).
3. Nakładam maseczkę Serical Latte.

Czytałam że nie należy myć za każdym razem włosów tym samym szamponem, bo włosy się przyzwyczajają.
Może powstać łupież, przetłuszczenie albo przesuszenie. Zależy do czego ma się skłonność.
No i bardzo ważna jest też szczotka do włosów. Mam Tangle Teezer. Włosy się nie plączą, nie ma kołtunów.
Jest trochę droga, ale warto :) Po takiej kuracji już po ok. 1-2 m-c widziałam poprawę. Ale trzeba być cierpliwym ;)

sesaoil.jpgszampon Eva.jpggarnier.jpgZobacz załącznik 597024

Załączniki

• sesaoil.jpg
    sesaoil.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 72
  • szampon Eva.jpg
    szampon Eva.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 74
  • garnier.jpg
    garnier.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja: