reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

Dziewczyny kochane,
Nie przyłączę sie do rozmowy o włosach i prezentach. Ale obiecałam ze napisze jak będę po wizycie.
Wiec tak :
(Dodam jestem wściekła, ściana dostała kalafiorem surowym którego ze sklepu kupiłam co dopiero, bo mnie nosi, no i raz teraz siedzę i ryczę, że mam dość isch czasu na wszystko i takiego spokoju, a z drugiej strony może to i lepiej. Gowno gowno gowno! Przepraszam)

Usg tutaj jest w 18 tc.
I jeżeli wszystko jest w porządku to tylko będę miała jedno.
Ale przez kolejne tygodnie, bedą odsłuchiwać dzieciątko specjalną aparaturą, i na każdej wizycie będę słyszała serduszko.
Za tydzień idę na badania związane z krwią, moczem itp.
Dziś jedynie sie dowiedziałam ze mój 10tc trwa no i przeprowadzony został wywiad 40 min o mnie itd. A no i termin porodu 6 lipca.
Wiec tak kobietki zazdroszczę Wam slyszalnych serduszek, ja jeszcze trochę muszę poczekać.

Przepraszam ze o sobie.. :(

Kochana tulę i nie przepraszaj , masz prawo być zła , no ja na prawdę się cieszę ,że mieszkam w Polsce pod tym względem bo przy poronionej pierwszej ciąży wczesna wizyta jest bardzo ważna i może nawet ratować życie dziecka , jeszcze raz przytulam;* mam znajomą w Szkocji mieszka i jak była w drugiej ciąży to ją straciła niestety ,a w trzeciej ciąży przyjechała do Polski i tu była przez pierwsze miesiące chodziła do mojego ginekologa to ona mi go poleciła.
Z Twoim maluszkiem na pewno wszystko dobrze , nie martw się trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Widzisz Kobietka niepotrzebnie się martwiłaś...:)

Kurde Blueberry współczuje, ja nie rozumie dlaczego za granicą tak jest , z Nadią jak w ciązy byłam to przy każdej wizycie dostawałam zdjęcie... od maluśkiego pęcherzyka... po nic nie widzący obrazek nawet bo za duza już była... tyle czekania masakra jakas...

Kobietka gratuluje, piękny przyrost !

Blueberrry nie myślałaś, żeby pójść na usg jak będziesz w Polsce ? Szczerze mówiąc to u nas jest nie do pomyślenia żeby pierwsze usg było w 18 tc, dla mnie pierwsze usg w 10 to późno. Jesteś młoda, zdrowa, nie miałaś przykrych ciążowych przejść, będzie dobrze.&&&&&&

Myszencja bardzo, bardzo mi przykro :-( Może pójdź do lekarza, żeby sprawdził czy w środku jest wszystko ok. Może przypisze progesteron czy luteinę na podtrzymanie.

Myszencja przykro mi że to @.:-(
Blue no faktycznie dziwne, u nas na początku to usg miałam co miesiąc, później juz tylko słuchałam serduszka, i końcowe usg, na pewno wszystko jest dobrze.

Dziękuje kobietki!
Dziekuje!
Dzięki Wam czuje, że to nie moje widzi misie.
Mam nadzieje, że z bąbelkiem wszystko wporzadku, nadzieja i wiara mi pozostało.
No o mam nadzieje ze badania za tydzien bedą dobre co uspokoje sie, bo wtedy będę miała tez powód do radosci ze wszystko jest tak jak należy.

Ja chyba w PL usg zrobie, bo nie wiem czy będę aż tak cierpliwa.
A w PL jak będę to będę w 13tc.
No i męża zabiorę i bedzie miał niespodziankę.

Tu podchodzą tak, ze co ma byc to bedzie. No i zachowaj Spokój i cierpliwość.

Ech grr..
Będę gryźć.

Szkoda ze kotletów dziś nie robię bo bym sie i na nich wyżyła, ale z drugiej strony może lepiej, bo nic by z nich nie zostalo.

Myszencja - tak i sobie pisze ze i Tobie zapomniałam. Przykro mi kochana, bardzo mi przykro, mocno Cie tule!!!

Ostatnia edycja:
Ja chyba w PL usg zrobie, bo nie wiem czy będę aż tak cierpliwa.
A w PL jak będę to będę w 13tc.
No i męża zabiorę i bedzie miał niespodziankę.

Kochana, świetny pomysł. A 13 tc to dobry moment bo u dzidziusia już wszystko będzie dobrze widać (mam na myśli narządy wewnętrzne).
Idź będziesz spokojniejsza.

reklama
Blueberry nie denerwuj sie.Szkoda nerwow a niestety nic sie tym nie zmieni kwiatuszek.gifdla Ciebie na poprawe humorku
W Polsce na spokojnie zrobisz sobie USG i zobaczysz swoja kruszynke.Tez sie dzis wkurzylam dzwonie zeby umowic sie do gina a ta mi mowi ze ok nie ma sprawy termin 17.02.2014 rokaaaaaaaaaa.gif chyba zglupieli

Załączniki

• kwiatuszek.gif
    kwiatuszek.gif
    35,2 KB · Wyświetleń: 183
  • aaaaaaaaaa.gif
    aaaaaaaaaa.gif
    63 KB · Wyświetleń: 153
Do góry