reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Lisica - i ja sie wybieram pocwiczyc. Dzis plaski brzuch ;) A ty co cwiczysz ?
Ritta staram się biegać co drugi dzień + orbitrek i trening ZWOW, kiedyś ćwiczyłam z Chodakowską ale tak mnie kolana napierniczały, że przestałam :oo2: Małż mnie opieprza żebym dała sobie już spokój bo się staramy i w ogóle... Może ma rację, ale ja mam nadwagę i nie chcę znów zakończyć ciąży z taką wagą jak w poprzedniej :zawstydzona/y:
Dzieki laseczki ale nie chodzi o test jakos mnie tak dopadlo...
Do tego mialam spiecie z moim w sumie o glupote:/
Tulę mocno, dziś jest ciężki dzień, ja też miałam telefoniczną sprzeczkę ze swoim. Wyjechał na delegację, akurat go ominą moje płodne... Wiem, że nie miał na to wpływu, ale żal jest.

Uhhhh ja zatestuje w pt. Teraz nie wiem co robic, bo w sobote przyjaciolka chce opijac swoja mgr. :/ vedzie okres to spoko, pojde. A tak? Jak test w pt nie wyjdzie i okresu nie bedzie?

Ja bym nie ryzykowała, wykręć się jakimiś lekami, których nie wolno mieszać :-p

ja jak byłam na imieninach teściowej to wykręciłam się antybiotykiem , bo akurat mi ta ósemka dała popalić , oczywiście antybiotyku nie brałam ,ale nikt o tym nie wiedział więc sobie nie piłam po prostu.

Bardzo mądrze!

reklama
Lisica ja tez mam troche obawy przed dynamicznymi cwiczeniami. W tym tugodniu troche odpuszczam, wybieram spokojne. Ale jak w niedziele bedzie klapa dam sobie wycisk ;)
Zamierzasz cwiczyc w ciazy? Bo ja bym chciala.

Ja jestem szczupla ale w pierwszej ciazy sporo przytylam i chcialabym tego uniknac. Jednak podstawa to dieta.

Ritta chciałabym ćwiczyć w ciąży ale nie tak jak teraz, np. callanetics. Gdzieś mam nawet książkę z programem dla kobiet w ciąży. Ja też sporo przytyłam, ponad 20 kg... tylko że ja miałam ciążę leżącą (zagrożenie poronieniem, później przedwczesnym porodem) więc zero ruchu.

Callanetics jest super. Kiedys sporo go cwiczylam. Ja chodze do klubu a teraz na topie jest pilates (podobne) i wlasnie na te cwiczenia chce chodzic +basen.
Tez przytylam 20 :/
Start 52 kg meta 72 :o
Ale po 3 miesiacach moglam juz spojzec w lustro a po 5 wrocilam do formy :)

Jedna lekarka jak zabierama malego ze szpitala po porodzie, strzelila dl mnie tekst 'i z czego sie pani cieszy? Pani rosline do domu zabiera!'.
Amaliee - nie darowałabym babie..... zaskarżyłabym od razu!! Porażające to jest, naprawdę. :wściekła/y:

Anulka, mam nadzieję, że po prostu za wcześnie zrobiłaś ten test!

hej wieczornie:d
a propo ruchu to moj m zrobił siłownie w piwnicy:D
ale jakos nie korzystam:d
ćwiczyłam troche w domu z chodakowaską ale zrezygnowałam:d
chce zeby moj m mi kupił rure do polo dance:d
wiem wiem śmieszne ale podoba mi sie;d chociaz narazie sie wstrzymam bo z brzuchem bym nie dała rady:d
zobaczcie co znalazłam w sieci:)]
america's got talent 2012 pole dance - YouTube na poprawe humoru^^

Domowe frytki, mmmm jak smakują tuż przed 21!
A jakie niezdrowe! :-) Mniam, mniam!

A propos ćwiczeń - ja jogę i trening kardio. Jogę 2-3 razy w tyg., w domu na macie, a trening do 3 razy w m-cu :p
Trochę mało, ale zawsze coś! :) Na wagę nie narzekam, czuję się dobrze, jestem w sam raz ;)

reklama
Ritta, pilates też mnie kusi.
Katka, jak widać wszystko jest możliwe i do odważnych świat należy :laugh2:

Idę się położyć, jestem padnięta. Dobrej nocy!

Do góry