Lisica.
Fanka BB :)
Ritta staram się biegać co drugi dzień + orbitrek i trening ZWOW, kiedyś ćwiczyłam z Chodakowską ale tak mnie kolana napierniczały, że przestałam Małż mnie opieprza żebym dała sobie już spokój bo się staramy i w ogóle... Może ma rację, ale ja mam nadwagę i nie chcę znów zakończyć ciąży z taką wagą jak w poprzedniejLisica - i ja sie wybieram pocwiczyc. Dzis plaski brzuch A ty co cwiczysz ?
Tulę mocno, dziś jest ciężki dzień, ja też miałam telefoniczną sprzeczkę ze swoim. Wyjechał na delegację, akurat go ominą moje płodne... Wiem, że nie miał na to wpływu, ale żal jest.Dzieki laseczki ale nie chodzi o test jakos mnie tak dopadlo...
Do tego mialam spiecie z moim w sumie o glupote:/
Uhhhh ja zatestuje w pt. Teraz nie wiem co robic, bo w sobote przyjaciolka chce opijac swoja mgr. :/ vedzie okres to spoko, pojde. A tak? Jak test w pt nie wyjdzie i okresu nie bedzie?
Ja bym nie ryzykowała, wykręć się jakimiś lekami, których nie wolno mieszać
ja jak byłam na imieninach teściowej to wykręciłam się antybiotykiem , bo akurat mi ta ósemka dała popalić , oczywiście antybiotyku nie brałam ,ale nikt o tym nie wiedział więc sobie nie piłam po prostu.
Bardzo mądrze!