reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Zazdroszcze tym z was co juz sie udalo:-)

Katka czekam na relacje jak wrocisz od lekarza..:-)

Ja ogarnelam chate, zaraz zabieram sie za obiadek. Po nowym roku maja dojechac plytki do kuchni, wybralismy takie plytki co wygladaja jak panele:-) mam nadzieje ze ladbie wyjdzie. Potem meble do kuchni. I jiz bedzie widac ze cos sie dzieje. Mam nadzieje ze na dniach pomozecie mi dobrac kolory do kuchni:-)

Aschlee wiesz, z każdym nieudanym cyklem chyba nabieram trochę dystansu... Korci mnie i nie gwarantuję że jutro nie zatestuje, ale chcę poczekać jeszcze kilka dni. Tym bardziej że nie czuję się w ogóle ciążowo :-D

Amaliee ja mam zamowiona Kolede na 11 stycznia bo u nas od listopada chodza z koleda.
Mniam pysznosci przygotowujecie.
Mnie dzis czeka pieczenie ciasta i lasagne na jutro bo do Kuzynki od Mojego idziemy.impreza na ok. 15 osob.
Brzuch mnie pobolewa, chyba plodne sie zblizaja a my wkraczamy do akcji po 2 stycznia.

Bella właśnie to chciałam pisać że mamy 1000 stronkę:p a ty jak się czujesz, synom powiedzieliście z mężem?:p
Lisica coś czuję że się tej @ nie doczekasz:) zakup sobie może lepiej Picolo:) u mnie już stoi i się chłodzi:) Trzymam kciuki:-*&&&&

Moja Nadusia już wie, chociaż nie za wiele z tego rozumie ale jak pokazuje jej na brzuszek i pytam kto tam jest to mówi lala:)
I da buziaczka Nawet, podejrzewam że jak brzuszek zacznie rosnąć to może więcej będzie rozumieć.

Mąż tyle co wrócił z pracy i zadzwonili z BODZIO że fotele do odebrania, mogli zadzwonić z 15 minut wcześniej by nie musiał jeździć w ta i z powrotem bo to jest 16 km:) Ciekawe jak się będą prezentować...:p

No to ja kawusia:D a wy co tam?

reklama
katka nie wiedzą, powiem im jak będę w czwartym miesiącu, jak będzie widac, musi byc już bezpiecznie, a poza tym jak powiem chłopakom to wieści pójdą w świat a ja jednak chcę utrzymac tajemnicę to końca trzeciego miesiąca. Nie mogę się doczekac kiedy im powiem, sami ostatnio mi mówili że chcą braciszka.

Do góry