reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie ! Na bieżąco sprawdzam co u Was słychać
Katka - bardzo się cieszę !!! w czwartek czekamy na relacje sądze że będzie już zarys echa płodu :)
Bella - super że mdłości nie męcza i nie wymiotujesz :)
U mnie w wigilie pojawiło się delikatne plamienie dopiero za 4 dni rozkręcił się okres także zdycham krwi mam tyle ze jestem w szoku wykończę się już nie mam siły . To drugi cykl starań a ja już jestem załamana w pierwszej ciązy nie było problemów widocznie tak już jest :)

Co dziś dobrego robicie na obiadek bo pomysłów brak :))

reklama
paulamc nam się udało w trzecim cyklu, a ginekolog powiedziała że to bardzo szybko, także głowa do góry kochana.
A obiadek właśnie zjadłam z chłopakami barszczyk zabielany z ziemniakami, uwielbiam oni zresztą też.

Pąąąąąączkiii.....mniam:D:D

A ja czekam bo dziś może będą już nasze zamówione fotele w Bodzio a jak nie dziś to dopiero po Nowym Roku, mają dziś dzwonić...

Ja dziś pomidorówka, i ziemniaczki z rybką i kapusta:D szybki obiad, nie mam weny...znów śpiączka mnie łapie, ale ja jak śpię w dzień to później jeszcze bardziej zmęczona jestem:D

Dziekuje za slowa otuchy wiem ze sie nie powinno nakrecac i myslec ale sie nie da dostalam od tesciowej kocyki i buciki a za tydzien poronilam i
co zagladam do szafy i to widze to szlak chce mnie trafic i te ciagle pytania czy juz moze jestem w ciazy kiedy bedzie babcia doprawadzaja mnie do ruiny psychicznej ehh.
Bella dziekuje za pomysl z obiadkiem narobilas mi ochoty hihi

paulamc teściowa powinna miec trochę więcej taktu, zwłaszcza że jest kobietą i powinna wiedziec że zajście w ciążę nie jest takie hop siup a poza tym poroniłaś to już w ogóle nie powinna wypytywac. A kocyk i buciki schowaj albo wywieź gdzieś do mamy żeby nie patrzec. Dlatego jestem przeciwna kupowania takich rzeczy bardzo wczesnie. Przerabiałam to w pierwszej ciąży, ledwo powiedziałam teściowej a ona ciągle mi coś przynosiła, a ja na dno szafy, potem mąż powiedział żeby już nic nie przynosiła, i przestała.
katka ja też tak mam z tym spaniem.

Bella no wlasnie na dodatek bylam juz wtedy na potrzymniu lezac ciagle i krwawiac a ona mi z kocykiem wyskoczyla lezalam i plakalam bo czulam ze trace moje malenstwo. Doszukuje sie we mnie chociazby cienia podejrzenia ze ukrywam teraz ciaze odmowie lampki wina juz zaczyna swoje :) masz racje schowam wszytko na dno szafy
Iwonka my kobiety takie juz jestesmy ale bedzie dobrze tak jak powiedzialas

Ja tez mam dzisiaj ziemniaczki, rybke i salatke z czerwonej kapustki bo bardzo ja lubie ;-)
Iwonka ja tak wlasnie podchodze w tym miesiacu kompletnie na luziku...zobaczymy czy zadziala:-D
Iwonka a wiesz ze ja czasem tez o tym mysle ale sokojnie damy rade:tak:

Iwonka racja gena sie nie wydlubie hihi

Przepraszam za marudzenie nie mam sie komu wygadac meza tez nie chce ciagle obarczac rozmowami o dziecku bo to ciezki temat on bardzo chce stara sie no ale na wszytsko jest jakos odpowiedni czas i pora
Takze daje na luuzz bo juz nie mam sily

reklama
paulamc ja już się uda, to ja bym teściowej nie mówiła od razu. U mnie wiedzą siostry, mama, i mąż a reszta się dowie jak obróci się na 4 miesiąc, z tymże może byc ciężko, bo ja nie mam mdłości, nie wymiotuje, więc już przybieram na wadze, więc nie wiem czy cały trzeci miesiąc ukryje.

Do góry