reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
oj Amelie skąs znam ten ból. Mieszkam z rodziną mojego meza. Dziele kuchnie łazienke i przedpokój ze szwagierką,jej mezem i dzieckim. A to takie bałąganiarze ze szok. Nieraz mi brak słów.
Na szczescie wyjechali na swieta i sobie spokojnie moge posprzatac i mi sie nikt nie wcina.

Ale Amelie góra cała jest wasza? jak tak to niech sie tesciowka nie wcina.

Ja już po wizycie, ginekolog potwierdziła ciążę to 6 tydzień. Wizyta za cztery tygodnie.
3064.gif

Wszystkim życzę Wesołych świąt, zapomnijcie o smutkach cieszcie się rodzinną, ciepłą atmosferą.

Ostatnia edycja:
Bellaa piękna niespodzianka na Święta:tak: Gratuluję!!

Ja już posprzątałam, dzisiaj o dziwo brak korków także była z pracy już o 15.30;-)
Teraz mi kręgosłup daje czadu wrr..
Jutro jeszcze do pracy jadę ale tylko do 13;-)zostało mi tylko wyprasowanie ubrań na Wigilię:-)

Kurczę nie chce mi się na ta wiosnę czekać:-D

Wesołych, zdrowych Świąt!! Spełnienia marzeń!!

Bellaa - super wieści gratulacje i również spokojnych Świąt ;)
Amalie - no skoro baba ma taki tupet to ja bym powiedziała ,że przepraszam bardzo ,ale będę sprzątała te pomieszczenia ,których używam i nic poza tym jak ona Tobie tak to Ty jej tak , ja kiedy jestem u swojej to nie sprzątam nawet talerzy nie myję bo wiem co będzie narzekanie ,że to nie tak tamto nie tak ,potrafiła nawet przy mnie przyglądać się naczyniom pod światło jak jest dużo na stole to do kuchni jej zaniosę resztki powywalam ,ale myć nigdy .

Bella gratuluje! Jestesmy na podobnym etapie. Ja tez dzis po wizycie u gina. Widzialam serduszko, a mialam wczesniej megastresa. Kobietka dopisz mi termin na 11.08.2014. Korzystajac z okazji zycze wam wszystkim zdrowych wesolych swiat, zafasolkowanym- spokoju, a starajacym- zafasolkowania. :)

Kasia to nie czekaj na wiosnę:-D może teraz jest ten czas.
Mexi a który masz tydzień, bo u mnie wczesna ciąża nie było jeszcze serduszka, dopiero zobaczę na następnej wizycie.

Mąż poszedł na Teqile do teściów bo szwagier ma dziś urodziny, a ja już nie miałam siły tam siedzieć... cały dzień się tam nasiedziałam i pomagałam...Jeszcze byliśmy po prezenty z teściem w mieście... :) padam na pyszczek... oplotłam w drucik około 250 sztuk cukierków na choinkę, ja rano ruszam z teściową na cmentarz i jeszcze do miasta mojej mamie i ojczymowi kupić prezent:tak:

Nadusia bedzie rano z tatusiem ubierać choinkę...:) Wszystko mnie boli dziś ogólnie strasznie się czułam, ale jakoś musiałam dać rade, teściowej już powiedziałam, bo musiałam od kogoś skołować kasę na lekarza, teraz tylko żeby mnie przyjął:p Zareagowała super, nie spodziewałam się tego, mówi żebym się nie martwiła i na spokojnie poszła po świętach... :) Ale dziś test Kobietka tak płytkowy o godzinie 14 i II krechy jak nic, mam jeszcze jeden płytkowy żeby zrobić jutro dla porównania i wam wkleję fotki:p ale to już rano bo moj mąz ma lepszy aparat w telefonie i będzie ładnie widać:p

reklama
Do góry