reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Blueberrry ale macie ładną fotkę w prezencie świątecznym:-) Super, że wizyta udana i że z maleństwem wszystko ok:) To musiał być dla was wzruszający moment:tak:

reklama
Tak teraz moge byc spokojna Kobietki.
Dziękuje tez Wam bo dzieki Wam tez dotrwałam spokojniej do tego dnia.
Poekniejszego prezentu na święta nie mogłam sobie zamarzyc, aby usłyszeć serduszko. :*

Blue - kochana gratki serdeczne super ,że wszystko gra cieszę się Waszym szczęściem ;D

Nie wiem czy tu składałam życzenia jeśli nie to chcę Wam życzyć wszystkiego co najlepsze , zdrowych wesołych Świąt w cudownej atmosferze, samych II na testach ,a dla ciężaróweczek spokojnych ciąż i szczęśliwych finałów no i czego tylko pragniecie ;*

Ja jutro wyjeżdżam wrócę po Świętach i być może nie będę miała czasu na neta więc trzymajcie się ciepło i zdrowo buziole ;*

Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja,
spokojna rozmowa z bliskimi obok kominka,
rozleniwiony telefon,
zaspany budzik
i śnieg, który nie jest utrapieniem (bo go nie ma, przynajmniej u mnie...).
Życzę Wam Kochane Magicznych Świąt Bożego Narodzenia!

Bella na zdjeciu z usg pisze ze 6 tc i 5 dzien. Jak bylam tydzien temu to mowil ze 5 tc, ale mi pasuje bardziej ta 1 wersja, bo wszystkie kalkulatory pokazuja mi 7 tc. W kazdym razie w zeszlym tyg.byl u mnie tylko pecherzyk.

Kobietki gratuluje wizyt u gina:-) super prezenty na swieta macie:-)
Ja juz cala nerwowa. Moj d to by cala wigilie zawsze u swoich rodzicow a ja mam tez tate i chce do niego i co roku wojna. Bo jego rodzice batdziej nam pomagaja bo oni dali dom , bo oni to i yamto... moj sie nie wtrynia. Ale zostal mi tylko on mama zmarla jak mialam 4 lata. Mialam potem druga mame , i braya i moj tata i ona sie rozeszli . I co roku mam dola na swieta bo ja chce z tata a zawsze jeat tak ze jego specjalnie zapraszaja nas szybciej zeby moi nie zdarzyli nas zaprosic:-:)-:)-( juz dzisiaj tyle ryczalam ze masakra... znow rycze:-( chodze na zmiane wkurzona i rycze... chyba @ idzie:-(

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z Waszych marzeń

Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę, obiecałam dla porównania to wklejam:)

DSC_0135.jpg

I co teraz sądzicie? Bo ja teraz powoli zaczynam wierzyc:)

Załączniki

• DSC_0135.jpg
    DSC_0135.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 43
Katka ja robilam te dwa na samym dole przed ostatni ledwo bylo widac a na ostatnim lepiej:) lreska ciemniejsza, teraz tylko czekanie na wizyte:)

No i wam wszystjim zycze zdrowych i wesolulych swiat:) wymarzonych II kreseczek i szczesliwych ciaz:) a i duuuzio prezentow jak to Fabi mowi:)

Kobietki ja na chwileczkę.

Życzę Wam zdrowych, spokojnych świąt.
Radości w gronie rodzinnym.
Aby wszystkie troski odeszły w kąt chodź na chwilę, a uśmiech rozświetlał wszystko w domu.

Ściskam Was mocno!
Mocno mocno!
I z bąbelkiem przesyłamy magiczne fluidki! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

reklama
Do góry