reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Dobry wieczor kobietki:-) ja dopiero teraz zagladam bo caly dzien jezdzilismy:-) robilam za szofera bo mazus wczoraj u kuzuna wypil troche:-)

Widzialam ze byl temat psa. A wiec i ja jako posiadaczka najkochanszego psa na swiecie sie wypowiem:-)
A wiec mam SHIH TZU . Dostalam od meza w prezencie slubnym:-) kocham ja od wtedy z kazdym dniem coraz mocniej. Wogole nie gubi wlosow, jak przyjezdza ktos z dzieckiem to zwykle kladzie sie w jego nozkach i go pilnuje:-) do nas sie caly czas tuli:-) jest bardzo grzeczna. Usluchana. I mam nadzieje ze bedzie z nami 100lat:-)
Katka no ta kreska jakbu bardziej wyrazna.
Amaliee kochaba wiesz ze objawy @ sa podibne co na ciaze wiec dopuki nie bedzie okresu nie ma co gdybac ja mocno trzymam kciuki:-)
Mnie cos jajniki na zmiane pobolewaja:-:)-(

Amaliee melduj co tam?:p

Ja już nie śpie, moje dziecko z mężem jeszcze tak, więc mam chwilkę dla siebie, powiem wam coś niegadajcie tylko prosze żebym się nie nakręcała ze się schiz-uje, że mam feralne testy bo to już słyszałam i jakoś nie mam ochoty słuchać więcej, wczoraj byłam u teściowej pomagać szykować do Świąt i takie tam... dziewczyny normalnie te zapachy unoszące się w kuchni a można powiedzieć ten smród
mnie zabił, normalnie pierwszy raz w tym cyklu tak miałam, Brzuch mnie boli strasznie, zastanawiałam się czy nie iść dziś do dżina ale kuźwa nie mam 100 zł... nie stać mnie:( Musiałą bym pożyczyć od kogoś;/ może od szwagra pozycze zeby moj m nie wiedział.

Katka a powiedz mi czy dolegliwosci ciazowe wystepuja tak szybko?? Bo ja wlasnie nigdy nie wiem. Troche szkoda zapozyczac sie na gina ale ja to chyba w swieta bym ocipiala:-)

Karla no właśnie o to chodzi przez święta będę o tym cały czas myślała... o wszystkim, czy jestem w ciąży, czemu @ nie ma? czy wszystko w porządku? czy to nie jest ta ciąża pozamaciczna... i najważniejsze też chciała bym wiedzieć przez sylwestrem. Może i jak bym miała potwierdzenie to byśmy teściom powiedzieli, ja wczoraj nawet zauważyłam że teściowa jakoś dziwnie się na mnie patrzy jak by coś ja męczyło i jakby o coś zapytać chciała...ale jakoś widziałam że się powstrzymała...

Dziś mamy trochę pracy z teściową,bedzie pieczenie ciast, szynki, pieczeni, zobaczymy jak ja "będę reagować" na mięso... to mnie ciekawi.

reklama
No chyba najlepsza rada jest to pojscie do gina:-)
Fajny bys miala prezent gdybyvsie okazalo ze tam jednak jest fasolka.
Ale tez nie mozna sie za bardzo nakrecac zeby jesli sie okaze ze to jednak nie fasolka to zeby nie czyc rozczarowania .
Ja jak sie poprzednio staralismy to nawet w jednym cyklu tyle myslalam o mdlosciach ze nie bedac w ciazy pare razy wymiotowalam a potem bylam przekonana ze jestem w ciazy. Moj smutek gdy zobaczulam jedna kreske... masakryczny...

Do góry