reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja mezowi strzelilam prezent za 600zl. Narzekac nie moze (ale polowe sobie dolozyl :p)...
Mam nadzieje ze maly sie bedzie cieszyl. Za to rodzicom ramki z kolazami naszyh zdjec :)

wow , no mnie nie stać na takie prezenty , mój mąż dostanie prezent za skromne 60zł , mamy troje chrześniaków i umówiliśmy się ,że my sobie kupujemy do 60 zł , dzieciom do 80zł i to wszystko , bo ogólnie to mamy w rodzince 14 cioro dzieci , a chrześniak każdy ma rodzeństwo i głupi tak dać jednemu ,a rodzeństwu nie ,ale trudno się mówi każde dziecko ma rodziców i chrzestnych.

My też w prezencie remont robimy ;) a Danielek od nas dostanie grę planszową z Zygzakiem i rysuj z czu-czu. Dla rodziców mamy skromne prezenty.

My rodzicom i tesciom kupilismy noze ceramiczne+ slodycze, bratu mojego Meza bluze termiczna, ja mojemu kupilam kawiarke, bo mu sie zniszczyla stara i chce w pon. dokupic jakies perfumy:) chociaz mielismy sobie prezentow nie robic, ale jakos ja nie moge sie powstrzymac hehe:p i to tyle, bo na wigilii nikogo wiecej nie bedzie:p

Hej szybciutko was nadrobiłam.
katka a może po prostu miałaś późno owulację i późno zagnieżdżenie i dlatego beta jeszcze nie wyszła? Bo dziwne to wszystko z tymi testami.
Ja dzis posprzątałam, jutro zgodnie z planem choinka i zakupy:-):-)

Witam,
a kiedy będzie wątek dla staraczek wiosennych/letnich 2014?:-);-)
Życzę wam powodzenia, my powiedzmy się zdecydowaliśmy zacząć starania od wiosny... a jak będzie wcześniej to będzie;-)

Mam 32 lata, mąż 34, córka prawie 5 lat:tak: chcielibyśmy różnicę ok 6 lat a czas pokaże czy się uda.

Termin @: 15.01.2014 r.

hej

jestem tylko na chwilkę. wczoraj test ovu wskazał owulacje :) od czwartku działamy z mężem :) teraz czekamy na @ ...

życzę Was spokojnych Świąt i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku,.... a zwłąszcza tego jednego :) malej fasolki :)

pozdrawiam

Witam,
a kiedy będzie wątek dla staraczek wiosennych/letnich 2014?:-);-)
Życzę wam powodzenia, my powiedzmy się zdecydowaliśmy zacząć starania od wiosny... a jak będzie wcześniej to będzie;-)

Mam 32 lata, mąż 34, córka prawie 5 lat:tak: chcielibyśmy różnicę ok 6 lat a czas pokaże czy się uda.

Termin @: 15.01.2014 r.

Kochana jeśli planujecie starania wiosną i nie możesz się doczekać to załóż wiosenno letni wątek staraczek może się laseczki, które też czekają odezwą ;) Ja ten wątek założyłam jeszcze przed jesienią ;)

reklama
Monarti widzę, że owulacja poczekała na męża ;-) Działajcie, działajcie. Czyli termin @ mamy w podobnym terminie bo ja też ovu miałam chyba wczoraj.

Witaj KasiaJ82.
Dlaczego zależy Wam na takiej różnicy wieku, jeśli mogę zapytać ? U mnie będzie zdecydowanie większa ale ja raczej widzę w tym jedynie minusy.

Do góry