reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Amaliee wiem, dziwne skojarzenia :D chodzi mi glownie o orgazm... Czy szwy podczas niego nie strzela.zmiana cisnienia podczas przytulanek.wole sie zapytac ;)

reklama
Dziewczyny spokojnie, bez nerwów , ja myślę ,że Katka po prostu cieszyła się testami i poczuła zawód , każda by poczuła chyba i czułaby się rozżalona i zwyczajnie zła ,że testy ją oszukały, ja jak się starałam z mężem poprzednio też miałam 20lat i bardzo pragnęłam dziecka ,a teksty typu masz czas ,zdążysz mnie wkurzały bo jedna kobieta czuje się gotowa na to w wieku 30 lat inna w wieku 20 lat i to jest indywidualna sprawa ,moja mama uważała ,że ona mnie urodziła po 30 stce i ja nie powinnam się spieszyć , teściowa też gadała żeby się nie spieszyć , a po poronieniu nie wiem czy to dobre porównanie jak lekarz mi powiedział ,że nie ja pierwsza i nie ostatnia i ,że młoda jestem i jeszcze będę miała dzieci to myślałam ,że go strzelę bo wiem ,że może chciał pocieszyć,ale to było w tym momencie dla mnie koszmarne wydarzenie to ja cierpiałam i akurat wtedy chciałam mieć dziecko i na prawdę nie interesowało mnie co kto myśli o moim wieku i ,że nie tylko ja to przechodzę wiem ,że wiele kobiet roni ,ale ta sytuacja dotyczyła mnie wystarczyło by zwykłe przykro mi .

Dziewczyny kochane moje, na spokojnie :tak:
Idą Święta, powoli wszędzie robi się nerwowa (bo rodzinna :-D) atmosfera, bombki nas atakują, Mikołaje prześladują ze swoimi worami... ;) jesteśmy naprawdę zgranym wątkiem, tak sądzę, wszystkie z Was wnoszą coś indywidualnego i niepowtarzalnego do naszej małej "jesiennej" społeczności :tak:
Katka przekazała wieści jakie przekazała, jest mi bardzo przykro kochana *głaszcze i przytula*. Zrób sobie gorącej czekolady i może włącz jakiś dobry serial? Wiem, że jest Ci bardzo trudno oderwać myśli od tego ale wierzę, że dasz radę. Jesteś silną kobietą :tak:
Każda z nas ma prawo przeżywać swoje sukcesy oraz porażki na swój sposób. Jedna będzie potrzebowała wyjść na ulicę i "nawalić dresa", inna wypłacze się przy lodach z popcornem... i myślę, że tak właśnie jest dobrze, że każda z nas jest inna :tak: Pomyślcie jaką fajną grupę tworzymy :) :tak:

Na miłe popołudnie przyniosłam trochę świątecznej aury... głowa do góry kochane! :*
132730_mezczyzna-prezenty-czapka-mikolaja.jpg

Załączniki

• 132730_mezczyzna-prezenty-czapka-mikolaja.jpg
    132730_mezczyzna-prezenty-czapka-mikolaja.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 38
Katka radze Ci wrzucić na luz, bo robisz się chamska i bezczelna.

Mam ci przypomnieć, ile postów naprodukowalaś o swoim śluzie? Ile o przewraźliwieniu na zapachy, obolałych piersiach, ile o przedwczesnie robionych testach ciążowych?
Serio dziewczyno, opanuj się trochę :/

Żandna z nas nie pisze tutaj teraz, żeby ci dopiec, a widzę, że tak to odbierasz :/

Nie wypowiadam się, bo widzę że już sobie "Oceniłas"

A o śluzie pisze każda, i napisałam tylko raz co mi się w 26 chyba dni cyklu pojawił jakby płodny, O obolałych nie pisałam tylko że mnie "trochę" pobolewają i to w jeden dzien.

Dziewczyny spokojnie, bez nerwów , ja myślę ,że Katka po prostu cieszyła się testami i poczuła zawód , każda by poczuła chyba i czułaby się rozżalona i zwyczajnie zła ,że testy ją oszukały, ja jak się starałam z mężem poprzednio też miałam 20lat i bardzo pragnęłam dziecka ,a teksty typu masz czas ,zdążysz mnie wkurzały bo jedna kobieta czuje się gotowa na to w wieku 30 lat inna w wieku 20 lat i to jest indywidualna sprawa ,moja mama uważała ,że ona mnie urodziła po 30 stce i ja nie powinnam się spieszyć , teściowa też gadała żeby się nie spieszyć , a po poronieniu nie wiem czy to dobre porównanie jak lekarz mi powiedział ,że nie ja pierwsza i nie ostatnia i ,że młoda jestem i jeszcze będę miała dzieci to myślałam ,że go strzelę bo wiem ,że może chciał pocieszyć,ale to było w tym momencie dla mnie koszmarne wydarzenie to ja cierpiałam i akurat wtedy chciałam mieć dziecko i na prawdę nie interesowało mnie co kto myśli o moim wieku i ,że nie tylko ja to przechodzę wiem ,że wiele kobiet roni ,ale ta sytuacja dotyczyła mnie wystarczyło by zwykłe przykro mi .

Dziękuję Kobietka:-*

Amaalie sory jak Cie Uraziłam.

Wystarczyło trochę zrozumienia. A nie takie teksty. Właśnie tak się czuję jak napisała Kobietka:(

Teraz tak:
Jeżeli beta spadła w dwa dni z 4,70 do 4,49 to kiedy mogę spodziewać się @?

reklama
Katka - tak mi przyszło do głowy ,że nieraz na ulotkach od testu pisze ,że jak jest torbiel to testy mogą wyjść pozytywne i @ wtedy się spóźnia też , może warto iść do lekarza czy byłaś?Bo już nie wiem nawet czy byłaś ?

Do góry