reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Już po wszelkich nadziejach. Przyszłam do domu i okazało się, że @ się pojawiła... Rozryczałam się okropnie. Nigdy nie sądziłam, że zajscie w ciąże jest tak trudne. Wiem kiedy mam owulację, cylke mam regularne. We wszystkie płodne jest stosunek... Więc co jest nie tak? :confused::-(

A tych bólów jajników sobie nie wymyśliłam przecież mnie kuły przez tydzień ostatni. Może lepiej pójdę do gina czy choróbska jakiego nie mam :/

Dzięki Ashlee:) To był 3 cykl poważnych starań. Ale myślałam, że to będzie łatwiejsze. A do ginekologa zapiszę się po @, niech zajrzy czy wszystko ok...

Iwonka - smacznego. Też właśnie piję na poprawę nastroju...:tak:
A jak wyglądała sprawa u Was? Po ilu cyklach starań Wa się udało dziewczyny?

wspolczuje bardzo..... mysle, ze powinnas sie wybrac do gina, a jak wszystko bedzie ok, to troche psychicznie odpuscic, bo wiesz, ze jak tak bardzo sie chce to nie wychodzi :( trzeba sie czyms zajac, zeby nie myslec! wiem co mowie, mam troje dzieci a przy najmlodszej coreczce pol roku sie staralismy z jednym poronieniem.... i dopiero jak stwierdzilam bedzie co bedzie i zajelam sie rocznym synkiem mojej kuzynki to sie udalo!

Witaj Jussastar i Pati :)

Jussastar -
ja zmierzam do końca 3 cyklu starań. Tylko u mnie teraz wyszły torbiele. Staramy się o pierwsze, a Wy? - jeśli mogę zapytać. Niooo zajście w ciąże nie jest takie hop siu ;) A im bardziej chcesz tym jest gorzej. Może trzeba trochę się zdystansować? Wizyta u ginekologa na pewno będzie wskazana. Nigdy nie miałaś do tej pory problemu z niczym? Hormony itp? Może trzeba jeszcze czasu po prostu:tak:

reklama
hej dziewczyny ja dziś mam kiepski dzień , to znaczy wszystko dobrze ,tylko od rana mi ktoś humor psuje , a potem jeszcze byłam u lekarza na nfz żeby wydębić skierowanie na badania za friko i lekarz ogólnie do dooopki , inny niż ten mój prywatny , usg wyglądało tak : włożył "jest ciąża" wyjął i po badaniu kartę ciąży mi rzucił na biurko i kazał sobie wypełnić :szok:, dał skierowanie na badania i zanim się zorientowałam już byłam po wizycie , nie powiedział nic nawet który to tydzień , czy serce bije, no cokolwiek dobrze ,że wczoraj byłam u prywatnego ginka i wszystko wiem i się nie martwię , nie kazał się zapisać , nie mówił nic prawie cyrk normalnie , taki ktoś no nie mam słów zaraz go obsmaruję na znany lekarz lub na rankingu lekarzy bo to woła o pomstę do nieba.

Do góry