K
kobietka22
Gość
Dziewczyny te normy dla poszczególnych tygodni ciąży mogą niektóre kobiety do zawału doprowadzić zwłaszcza ,że katka nie ma książkowego cyklu tylko dość długi i trudno jest określić na jakim poziomie i etapie jest ciąża jeśli ona jest , właśnie pisałam niedawno co mi gin tłumaczył ,że nie wie po co te normy doczepiają do wyniku bo każda ciąża jest inna poziom hcg wzrasta szybko , dziś może być niski ,a pojutrze dwa razy taki więc olać normy zwłaszcza przy nieregularnych cyklach np moja norma pasowała i do 4tc i do5tc i nawet do 7tc dlatego nie sugerujmy się tym , pamiętam jak moja przyjaciółka miała krwawienie i pozytywny test ciążowy i pojechała na IP , nie wiedziała który to tydzień bo to był jej pierwszy cykl po odstawieniu anty ,a te debile nie zrobili usg , tylko raz betę zbadali była ewidentnie ciążowa ,ale uznali ,że za niska bo gamonie sie sugerowali datą ostatniej miesiączki ,a ona nie wpadła na to by powiedzieć ,że to pierwszy cykl bez anty i jej zabieg praktycznie w ciemno zrobili bo ,że za niski poziom , no debile, powinni powtórzyć to badanie czy rośnie tym bardziej ,że ona nie miała krwotoku tylko krwawienie bez skrzepów bez niczego no nie kumam bo jak można oczyszczać macicę bez obejrzenia jej wnętrza?! No i dla mnie to idioci bo na drugi dzień jak do niej pojechałam już była po zabiegu to ją na usg wołali czubki i jak usłyszeli ,że ona już po zabiegu to odwołali usg kretyni od razu powinni zrobić i już także robienie bety na własną rękę jest dobrym pomysłem moim zdaniem bo wiadomo czy rośnie sobie ładnie jeśli rośnie to ciąża się rozwija i tyle , ja nie pojadę w życiu na IP do naszego szpitala , pojadę gdzie indziej i powiem ,że byłam w okolicy gdyby się coś działo ,ale lepiej aby nie było takiej potrzeby.Także jeśli lekarz liczy sobie tygodnie ciąży od OM mimo ,że pacjentka tłumaczy ,że owulacja była późno to jak mówi ,że ciąża za małą czy coś to to dla mnie kretyn , taką sytuację miała wczoraj Malusiolka ze staraczek 2013 miała bardzo długi cykl ,a lekarz ją już zabiegiem straszył no idiota.Rozpisałam się idę te włosy prostować w końcu.