reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka powtórz wynik, mogłaś mieć późno implantację patrząc na Twój wykres. Dopiero po 48h od implantacji wzrasta Beta. Dlatego może jeszcze za niska.

reklama
Katka - no ja myślę ,że zakres ref. oznacza zakres norm dla kobiet ,które w ciąży nie są ,a ponad normę oznacza ciążę tak myślę , czyli jeśli by Twój lab miał taki zakres jak mój to chyba oznacza bardzo wczesną ciążę tylko nie patrzcie na normy dla danego tc , mój gin mi kazał w ogóle nie patrzeć bo każdy cykl może być inny ,a normy są szerokie każda ciąża rośnie innym tempem.

Katka - zerknęłam na Twój wykres , wygląda na późną owulację dlatego taki wynik ma prawo być jeszcze niski bo to Twój 9 dpo ? a implantacja następuje pomiędzy 7-12 dniem po owulacji więc może jest wcześnie w każdym razie trzymam kciuki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewczyny jutro jadę powtórzyc bete:p trzymajcie kciuki... zaraz m mi przywiezie wyniki i bede wiedziec.

wazne że bede miala juz 2
wyniki do porównania.:D

Ostatnia edycja:
Nie mogę już tego czytać więc się wypowiem.
Katka robiła betę wczoraj rano a beta dość szybko przyrasta. Jeżeli ciąża jest to wczoraj rano mogło być ok 5 a dziś powyżej 10 dlatego test wyszedł.

Wtrace sie co do bety u mnie bylo do 5,0 brak ciazy a powyzej ciaza a ja mialam 5,1 w lab baba powiedziala ze raczej ciazy nie ma a jednak byla i z niej jest Fabi...wspomne ze robilam ja na 4 dobe po spodziewanej @... dwa dni pozniej gin badaniem recznym stwierdzil wczesna ciaze...
Powtorz jutro bete bedziesz wiedziala na 100% i bedzie prezent pod choinke:)

reklama
Do góry