reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Czesc dziewczyny!

ostatnio mnie wcieło i nie wpadalam niestety nawet na tel nie mialam jak podczytywac :( . Dalej jestem totalnie zlaatatana przed siwetami - masakra jakas :O:O:O !

Pragne wszystkim zafasolkowanym pogratulowac :D:D:D:D na pae dnio was opuscilam i prosze jakie szczescia mnie omineły :O !

Ja dostałam @ 12.12 nastepna data to 9.01
:O no mam nadzieje ze wkoncu sie uda. Biore clo i pokladam nadzieje w ten cykl ale zobaczymy. Po wypalaniu nadrzerki cykl mi sie skrócił o 4 dni moze pomalu bedzie sie normowac choc nie wiem czy to ma jakis wpływ na to :)

Pozdrawiam i uciekam jesc i do pracy :O buziole dla wszystkich :*

U mnie I kreska, trudno:) Temp. mi skoczyła, bo mnie jakieś choróbsko rozkłada i to pewnie ją zaburzyło, dlatego zaznaczyłam, żeby ovu ignorował, maaatko jak mnie boli gardło:((

reklama
No na ovu jak wpisujesz swoją tempkę to jest opcja "Ignoruj tą temperaturę" i zaznaczyłam to tak dla siebie, że ta temperatura mogła być zaburzona, że jej nie brać pod uwagę przy ocenie mojego wykresu:)
Katka może to z nerwów?

EDIT
Hmm.. myślałam, że mam gorączkę, bo aż się pociłam w łóżku, ale zmierzyłam teraz tempkę pod pachą i 36,5:szok:
Może jednak nie miałam zaburzonej tam na dole hehe:))

Do góry