reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Czesc Dziewczyny. Widze ze o porzadkach pisalyscie ja tez dzis robilam i juz padam...mielismy siedziec w domu w swieta ale jedziemy do rodziny do Krumlova . U mnie niby dzis snieg ma byc....ciekawe czy bedzie

Ciekawe czy u nas będzie śnieg na święta.. wiecie czy zapowiadają w Polsce?

Ritta a jak Twoja infekcja, lepiej już?

Ciekawe czy u nas będzie śnieg na święta.. wiecie czy zapowiadają w Polsce?

Ritta a jak Twoja infekcja, lepiej już?

Lepiej, dzieki ze pytasz. Biore Lactovaginal i postanowilam wybrac cale opakowanie. A dzis pojawilo sie troche rozciagliwego sluzu :eek: Ovu zbliza sie malymi krokami :)

A ja dzis bylam 2 godzinki na zajeciach. Znow w poniedzialek bede zdychac. Juz czuje ze ramionami nie bede mogla ruszac i podladki beda bolec ;)
A teraz z mezusiem wcinamy serki plesniowe, oliweczki nadziewane migdalami i pomidorki koktajlowe. Mniam :)

Ostatnia edycja:
Ritta to fajnie :) ja to kiedyś miałam duże skłonności do infekcji. To w takim razie już niedługo będzie.. :tak:
Jakie pyszności wcinacie , smacznego :)

No hej wieczorem, ja właśnie wcinam Śnieżkę, wzięło mnie na zimnego loda, musiała normalnie musiałam się ubrać i po niego iść...

Ogólnie np ja nie pijam gazowanego, a dziś nie moge nic innego cały czas pije gazowane...;/
Brzuch nie boli tak mocno jak wczoraj tylko momentami chwilkę boli a potem puszcza...już się nie mogę doczekać rana, i normalnie aż nastawię sobie budzik bo mój m nie wstaje do pracy i ja tez pewnie się nie obudzę. A mierze o 6,30 wiec na pewno ustawie budzik:)
Chciała bym już znać ta tempkę jutrzejszą:)

Dokończę jeść loda i idę pod prysznic i lulu, z m się nie odzywam. Napiszę jutro o co poszło dziś już nie mam siły^^

Hej. Lisica dawaj zdjecie;-) Ja dałam moich wynalazków.
Ps Babeczki z proszku;-)

My już po gościach,padnięte. aga myje zeby i spac idzie,ja tez zaraz pod prysznic mykam. Kupno tej kasy to był strzał w 10. Od chrzesnej dostała gre marchewke z biedry.
Dobra dobranoc.
KAtka testuj jutro;-)

Hej. Lisica dawaj zdjecie;-) Ja dałam moich wynalazków.
Ps Babeczki z proszku;-)

My już po gościach,padnięte. aga myje zeby i spac idzie,ja tez zaraz pod prysznic mykam. Kupno tej kasy to był strzał w 10. Od chrzesnej dostała gre marchewke z biedry.
Dobra dobranoc.
KAtka testuj jutro;-)

Zobacze jak będzie z tempką jak spadnie to nie będę testowac. A jak nie to chyba tak, jeszcze się zastanowię:):)

Dobranoc Dziewczyny:)

reklama
ookatkaoo czekamy jutro rano na wieści :-):-):-) i trzymamy &&& !!! a zachcianki pierwsza klasa.. swoją drogą ja nigdy nie piję coli (mój kupuje do drików) a dzisiaj wypiłam mu pół butelki :szok:może pogoda taka że chce się gazowanego :-D:-D:-D oby w twoim przypadku to była jednak typowa zachcianka ;-)
domka super że impresssska udana :-)
ritta ale mi narobiłaś ochoty na koktajlowe !!! :szok:

a mnie dalej brzusio rwie.. pewnie jutro albo pojutrze nadejdzie @.. ale aż tak wcześniej nigdy mnie nie bolało.. coś tam zakuło i tyle.. a teraz boli na tyle że trzeba no-spe.. ehh coś mam złe przeczucia.. może też nabawilam się jakiegoś torbiela albo grzybicy po antybiotykach :szok::-( uciekam spać bo poprzednia noc była tragiczna przez zębolki mojej małej :-( buziaki i dobrej nocy laseczki :tak:

Do góry