reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka podzielam opinie Belli. Każda jest inna i ma inny organizm. Ja w ogóle nie sugerowałabym się takimi objawami. Najważniejsza tempka i test jak co.

reklama
Powiem wam że dopóki nie ma testu zrobionego to nigdy nie ma sie pewności, ja do końca prawie wierzyłam że to @ bo objawy prawie identyczne, tylko temperatura dawała nadzieję, ale po drodze też miałam spadki.

Hej hej:)

Melduję tylko, że u mnie raczej nic z tego, temp. spada, więc @ pewnie dziś się pojawi lub jutro, także szybciej niż powinien być, ale to dobrze im szybciej się skończy tym wcześniej zaczniemy nowe staranka:-)

Lecę was doczytać:))

Hej.
Katka przede wszystkim nie mierzylas temperatury caly cykl wiec tym jak ovu wyznacza owulacje wogole sie nie przejmuj. A temperatura spadla tylko troszeczke. Zatestuj jutro z porannego moczu bo podejzewam ze dzis juz pozamiatane chyba ze siknelas do sloiczka :D

Carolina zgadzam sie z toba. Co pisza w gazetkach trzeba traktowac z dystansem.
Karla Ameryki nie odkrylas a my rozmawialysmy o piciu w trakcie staran i ewentualnie w bardzo wczesnej ciazy a wtedy lozyska jeszcze nie ma. Ja nie mam zamiaru w ogole pic w ciazy ale teraz nie bede schizowac.

Adelo co sie dzieje ? Dlaczego zle sie czujesz?

Ostatnia edycja:
Hej.
Katka przede wszystkim nie mierzylas temperatury caly cykl wiec tym jak ovu wyznacza owulacje wogole sie nie przejmuj. A temperatura spadla tylko troszeczke. Zatestuj jutro z porannego moczu bo podejzewam ze dzis juz pozamiatane chyba ze siknelas do sloiczka :D

Carolina zgadzam sie z toba. Co pisza w gazetkach trzeba traktowac z dystansem.
Karla Ameryki nie odkrylas a my rozmawialysmy o piciu w trakcie staran i ewentualnie w bardzo wczesnej ciazy a wtedy lozyska jeszcze nie ma. Ja nie mam zamiaru w ogole pic w ciazy ale teraz nie bede schizowac.

Adelo co sie dzieje ? Dlaczego zle sie czujesz?
Ta sikłam sobie rano odrazu jak smierzyłam tempke...:) czekam do jutra.:)

W sumie macie racje pare lykow wina napewno mniej zaszkodzi niz inne rzeczy... ja to znow nie wiem co zrobic bo uwielbiam coca cole mam nadzieje ze w ciazy mi sie odmieni i przestane ja lubic:-):-):-)

reklama
Ja tez kiedyś często piłam ale jak byłam w ciąży to przestałam, teraz sporadycznie, nie kupujemy bardziej ze względu na dzieci, a tak nie widzą nie chcą. Ale jak czasem mam ochotę to trochę się napiję, Ritta ma rację nie dajmy się zwariowac.
Dziewczyny jak zatrzymac wykres na enpr, nie mierzę temp, a on ciągle dodaje mi dni.

Do góry