reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej!
Dziewczyny mój wykres na OvuFriend oszalał.
Przesunął mi termin OVU :/
Zobaczcie co się wydarzyło... :baffled:
@ nie mam nadal

Fimka a ty nie miałaś powtarzać bety?

A ja? hmmm biegam sikać jak debil. Ale w sumie dużo pije.
Posprzątałam sobie już...:) Zaraz zabieram się za obiadeka ale troche mi się przesunie bo musiałam dogotować ziemniaków bo z obiadu wczoraj mało zostało na kopytka... mmm z sosikeim pieczarkowym...

I chyba dupa z mojej pościeli z lidla, dziś jej nie ma a jutro nie mam jak pojechać bo m pracuje tesciowa tez ma pracującą sobote....;/;/ i musiała bym chore dziecko brać:(

Ostatnia edycja:
reklama
hej laski ja się biorę za porządki włączyłam sobie kolędy ,zawsze mnie wzruszały ,ale teraz to już konkretnie ahhh te hormony no to do dzieła potem wpadnę jak się obrobię;)

Fimka faktycznie Twój wykres szaleje, jeżeli @ ma przyjść to życzę, żeby przyszła jak najszybciej:tak:

Karla ja czytam książki na tablecie, zaraz poszukam tych co poleciłaś:)) A to taka ciążowa tematyka to nie za bardzo się nakręce przed testowaniem?:rofl2:

Bubbles one sa swietnie napisane ja tez sie staram i ciezarowke juz przeczytalam a paryskie dzieci nie grymasza czytam teraz. I narazie sie nie nakrecam hehe raczej ucze i zapamietuje na przyszlosc:-)

Domka ściągam z chomikuj.pl pliki w pdf i tablet normalnie je odtwarza, ale są też aplikacje do tabletów a'la e-booki, albo w google play można kupować książki:))

Zrobiłam tort 2 sałatki łódeczki. Lece zaraz po mala i bedziemy robic babeczki i reszte łódeczek. A potem dokoncze sprzatac.
Buble jak bede miala chwile to przysiode nad tym tabletem.

reklama
:) Aleee tu cisza... wszystkie chyba wywiało:)

Ja skończyłam właśnie kopytka, w domku pachnie grzybkami...mmm sosik bedzie pyszny^^ Zaraz kładę nadusię...

Od wczoraj mam Rozciągliwy śluz, nie wiem czy dopiero teraz mam owulacje czy jaki ch**?

Do góry