reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Muszę się komuś pożalić . Jak się wali to wszystko.Właśnie odebrałam list z odmowną decyzją o przyznanie dofinansowania na podjęcie własnej działalności gospodarczej. Ja zawsze ma pod górkę
![]()
Ojej kochana, bardzo mi przykro a jaką chciałaś otworzyc działalnośc?
Muszę się komuś pożalić . Jak się wali to wszystko.Właśnie odebrałam list z odmowną decyzją o przyznanie dofinansowania na podjęcie własnej działalności gospodarczej. Ja zawsze ma pod górkę
![]()
przykro mi
A
Anulka198424
Gość
hej kochane
niegatywne testy nie znacza ze @ nadejdzie pamietacie moja sytuacje? dopiero tydzien po terminie @ pojawila sie bladzienka druga kreseczka...a jedna ciaza byla...z Fabim bylo tak samo...
Katka spokojnie ja bym jeszcze poczekala nawet z ta beta..sorki ale nic to nie da bo moze za wczesnie, cierpliwosci kochana bo sie wykonczysz jak tak bedziesz podchodzic do tego...
a u nas kredyt zalatwiony na 30 lat
no ale trudno teraz szukamy wymarzonego "M"
oby jak najszybciej...inaczej przeciez czlowiek sie nie wyrobi...ju mi sie marzy wymarzona kuchnia hehe
dzis w koncu zabralam sie za prasowanie ok 3 godz mi zeszlo
i juz dwa kolejne sie susza hehe masakra...maly spi a ja odpoczywam...
jeszcze ze 4 godz i wybieram sie na wizyte hehe ciekawe jak duzy juz jest nasz przecinek
mam nadzieje ze zdjecia beda ladne i wezme plytke w razie czego bo jedna ostatnim razem wychodzila z plyta cd wiec moze nagrywa usg (zapomnialam zapytac)ehhh
Za wszystkie z brakiem @ trzymam kciuki aby nadal jej nie bylo i pokazaly sie II kreseczki...
Dla ciezaroweczek zycze dobrego samopoczucia
a dla staraczek owocnych przytulanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
AAAAAAAAA no i jeszcze wczoraj jak sie polozylismy moj do mnie z tekstem ze:
moi rodzice brali slub poczatkiem kwietnia jego tez ale koncem nawet tego samego roku i ze moe my tez w kwietniu bysmy powedrowali....
tylko powiedzial cichotko abym mu dala troszeczke czasu....zamurowalo mnie bo mielismy sie nie spieszyc...
niegatywne testy nie znacza ze @ nadejdzie pamietacie moja sytuacje? dopiero tydzien po terminie @ pojawila sie bladzienka druga kreseczka...a jedna ciaza byla...z Fabim bylo tak samo...
Katka spokojnie ja bym jeszcze poczekala nawet z ta beta..sorki ale nic to nie da bo moze za wczesnie, cierpliwosci kochana bo sie wykonczysz jak tak bedziesz podchodzic do tego...
a u nas kredyt zalatwiony na 30 lat

dzis w koncu zabralam sie za prasowanie ok 3 godz mi zeszlo

jeszcze ze 4 godz i wybieram sie na wizyte hehe ciekawe jak duzy juz jest nasz przecinek

Za wszystkie z brakiem @ trzymam kciuki aby nadal jej nie bylo i pokazaly sie II kreseczki...
Dla ciezaroweczek zycze dobrego samopoczucia
a dla staraczek owocnych przytulanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

AAAAAAAAA no i jeszcze wczoraj jak sie polozylismy moj do mnie z tekstem ze:
moi rodzice brali slub poczatkiem kwietnia jego tez ale koncem nawet tego samego roku i ze moe my tez w kwietniu bysmy powedrowali....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Katka trzymam mocno kciuki!
)
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
K_a_S strasznie mi przykro ze Ci odmowili.Tulam mocno nie smutaj sie Zobacz załącznik 598558
Aschlee skąd bierzesz te ikonki ?
Ojej kochana, bardzo mi przykro a jaką chciałaś otworzyc działalnośc?
grafike fotografie i architekture krajobrazu.. napisali ze nie bylo jakiegos formularza zalaczonego jednej glupiej kartki....a jeszcze babka mi mowila ze spokojnie oni beda dzwonic i prosic zeby doniesc jak czegos nie bedzie...dzwonilam do urzedu i nie mozna doniesc nei mozna sie odwolac i babka powiedziala ze mieli malo kasy i ze to i tak nic nie zmieni....ja juz zgupialam pakowalam wszystko wg listy sama nie wiem jeszcze Ł sprawdzał i on też nie wie
reklama
katka sa na tej stronce tam jest ich calkiem sporo;-)
Emoty na gg Emotki Gify - Emotikony 3d Buzki GG.
Emoty na gg Emotki Gify - Emotikony 3d Buzki GG.