reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Właśnie sobie obliczyłam, że jakby mi się @ spóźniła jeden dzień to miałabym termin kolejnej na 1.12 (moje imieniny) i rodziłabym w sierpniu :-) Chyba mam nowy cel :D Coraz bardziej mi się podoba ta wizja :yes:

Z optymistycznych faktów... patrzyłam na listę naszą i słuchajcie - jest dobrze!! :D Nasz wątek to starania od jesieni 2013. Jesień się jeszcze nie skończyła a my mamy już 5 zafasolkowanych i 2 w trakcie (mam tu na myśli Anulkę oraz nadzieje) :yes: Idzie nam błyskawicznie, które kolejne, które? :) :)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
U mnie lepiej, ale nudności trochę podokuczaly. I zawroty głowy miałam.
Przesyłam Wam dużo fluidków wraz z moją fasolką! ;)
A takiego mi smaka na pierogi zrobiłyście że w czwartek, albo w piątek zrobię, bo na jutro juz mam pomysł na obiad :) zapiekanka (mięso mielone, ziemniaki w talarki, ser) :)

Inis ja trzymam bardzo kciuki! &&&! :*
;)

Ściskam Was mocno kochane!! :*

anastazi, Ada, blue - dziękuję Wam kochane za wsparcie :yes: Jak na razie czeka mnie testowanie na początku Listopada ale jeśli nic nie wyjdzie to tragedii nie będzie, bo fajnie byłoby dowiedzieć się o fasolce w swoje imieniny :-) Także w mojej głowie zrobiło się trochę optymistyczniej hehe. Te ostatnie dni przed @ się bardzo ciągną.
Dzisiaj odbieram testy z poczty. To będzie wyzwanie! Może jeden gdzieś zginie w praniu, w końcu tyle ich jest.... :cool:

anastazi, Ada, blue - dziękuję Wam kochane za wsparcie :yes: Jak na razie czeka mnie testowanie na początku Listopada ale jeśli nic nie wyjdzie to tragedii nie będzie, bo fajnie byłoby dowiedzieć się o fasolce w swoje imieniny :-) Także w mojej głowie zrobiło się trochę optymistyczniej hehe. Te ostatnie dni przed @ się bardzo ciągną.
Dzisiaj odbieram testy z poczty. To będzie wyzwanie! Może jeden gdzieś zginie w praniu, w końcu tyle ich jest.... :cool:

Hehe kochana!
Zginie w praniu? :D Kombinatorko. :)

reklama
Inis jeszcze tylko 5 dni do Twojego testowania, więc na pewno wytrzymasz:tak: A to "pranie" to ewentualnie na dzień przed, nie wcześniej, żebyś się niepotrzebnie nie zawiodła:sorry2:

Do góry