reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Mizzah witaj!
To juz niedługo dni płodne ;)
Nie dobrze, ze cos nadwyrężyłaś.
Biedulka! :( abyś szybko sie lepiej poczuła no i zeby praca nie dawała Ci tak w kość ! :(

Blue ja to generalnie mam problem z liczeniem plodnych, więc ja tak na pałę :-p 4 listopada mam tę wizytę i troszkę się stresuję przyznam się a u cię co tam?

Fimka
Lipaaaaa:/ ja już nie pamiętam jak to jest, ale chyba można probować kolejny raz?

Lisica- to bardzo dobry pomysł jest :tak: tylko wiesz podejrzewam ,że takie wątki wypada tworzyć po bliższym zapoznaniu się z jego przyszłymi uczestniczkami żeby każda się czuła na 100% bezpiecznie na takim wątku , a admin też musi to zaakceptować , ja tego nie załatwiałam nigdy i nie pytałam jak to się robi ,ale popytam koleżankę ,która taki wątek powołała do życia:tak:

Anulka - a mierzysz temperaturkę lub masz bóle owulacyjne? Wiesz jak pisałam już wcześniej aplikacja to fajna sprawa ,ale to tylko taki jakby program ,a organizm kobiety jest czasem sprytniejszy i natura idzie swoimi ścieżkami także w sumie nigdy nic nie wiadomo , mogło się coś przesunąć ,ale może taka Twoja uroda ,że po prostu testy nie wykrywają tak wcześnie u Ciebie ciąży ,bo wszystkie Twoje objawy są obiecujące mam nadzieję ,że to to ;)

Fimka - przytulam :* przykro mi strasznie ,że mu się nie udało :( też myślę ,że tak to jest nie fer i po prostu powinien być może przełożony termin ,a nie zastępca promotora przejął pałeczkę , to niesprawiedliwe....

Mizzah, można poprawiać. Powiedzieli mu że ma się zgłosić za miesiąc.
Promotor ponoć wróci... Samo za siebie mówi... Profesorzy jakieś sprzeczki między sobą i się wyżywają na magistrancie :/ Parodia jakaś!

Moje dzisiejsze objawy: ból brzucha, głowy i prawego jajnika, lecz nie wiem czy z nerwów czy ciążowe... :-(

Kobietka, blue, anias, ewka - dzięki za wsparcie ;*

Ostatnia edycja:
Mizzah - proszę o termin kolejnej @ ;) fajnie ,że już jesteś i dużo zdrówka wracaj do formy;)

Zaraz wyjdę z siebie mój mąż kaszle jak gruźlik ,a nic z tym nie robi jak mi się rozłoży na dni płodne to nie ręczę za siebie kazałam mu się wykurować ,a on nawet do apteki nie poszedł , jutro mu coś kupię sama chyba.

Kobietka w tempke sie nie bawie...od porodu wiem kiedy mam owu i dni plodne...przed ciaza nigdy nie mialan boli ani na owu ani na @ teraz jest inaczej...jakby sie spozniala to juz by mnie wywalilo na twarzy a tu nic do tego te cycki i zapach tam...

Mizzah to że jestem zafasolkowana to już wiesz. Samopoczucie dobre, ale nudności troszkę dokuczają w ciągu dnia i z rana, plus zgaga.. No i bóle (.)(.) straszne.. :)

Kobietka22 - kup mu sama coś, bo oni to nie lubią sie kurować, tak zwane "samo przyszło, samo pójdzie" :)

reklama
Anulka - to pachnie mi ciążą ,ale nie zapeszajmy poczekamy cierpliwie , jeśli wiesz kiedy owu to znaczy ,że jeszcze masz mało hcg i test nie wykrywa , ja też tak miałam test mi wyszedł 5 dni po terminie @ dopiero :tak: także nie nakręcajmy się na wszelki wielki ,ale jest ogromna szansa ,że Wam się udało im dłużej nie ma @ tym lepiej;)

Do góry