reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Anulka - hahaha no to było zachęcające :) :D

Blue - jutro odbieram testy z poczty, bo już mam awizo.

Ritta - jeszcze raz dziękuję za link do testów :yes:

A mój humor nadal bez zmian większych tyle że lepiej bo Moj jest już w domu i tuli :) Energia opuściła mnie już koło 13 i zasnelam na wykladzie :o wstyd...

Cześć.
Ile Wy produkujecie :szok:
Gratuluję kolejnej mamusi - anastazi spokojnej ciąży życzę :tak:

Anulka i jak tam? Ja wczoraj wieczorem wymiotowałam, w nocy też mnie męczyło... :sorry:

Co do prywatności... Też kiedyś się udzielałam na tym forum... Ale wiecznie byłam ignorowana, chyba ze względu na mój wiek (23 lata, pierwsze dziecko, dla nich to było niewyobrażalne...). Miałam przerwę dwuletnią ale zaczęliśmy się starać o drugie dziecko i stwierdziłam, że miło byłoby porozmawiać z kimś, kto ma podobne myślenie itp. itd...
Mam na facebooku te osoby dodane do znajomych ale coraz częściej myślę czy ich się nie pozbyć :sorry:

Tu póki co też wolałabym się nie ujawniać.

Ale jestem za stworzeniem prywatnego wątku - nie grupy. Może za jakiś czas się nam uda? ;-)

Październik
nadzieja! - termin @ 17-23.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:
anias2 - termin @ 1.11.2013
Kwiatuszek. - termin @ 01.11.2013
inis - termin @ 03.11.2013
Mexi - termin @ 03-04.11.2013
78LENA - termin @ 04.11.2013
Fimka - termin @ 06.11.2013
Domka12 - termin @ 08.11.2013
Ada213 - termin @ 08.11.2013
Lisica - termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013
kobietka22 - termin @ 23.11.2013
beata31 - 24-25.11.2013
Amaliee - 25.11.2013

mariaa - ???
Mizzah - ???
Kaziemira - ???

Lista zafasolkowanych:

paulinka88 II
karolq8 II - termin porodu 19 czerwiec 2014
Mar-chew II
anastazi II - termin porodu 1 lipiec 2014
blueberrry II
- termin porodu 4-6 lipiec 2014

jestem dziewczynki.
Anulka- kochana ,a jakie masz zwykle cykle? Chodzi mi o ich długość , może zarówno z Fabim jak i teraz miałaś po prostu późną owulację i dlatego testy jeszcze nie wychodzą , tak sobie teraz pomyślałam.
karolq8 - fajnie ,że zajrzałaś do nas dawaj duuuużo fluidków.
Amaliee- no to w sumie dobrze ,że teraz wyszło z tą ósemką ,a nie np w czasie ciąży bo to byłby problem , nie wiem czy jakikolwiek chirurg by się podjął usunięcia ósemki w trakcie ciąży.Jak to czasem mawiam nic nie dzieje się bez powodu.

Współczuję Wam dziewczyny z tymi wirusami :/ niech szybko idą sobie precz i nie wracają.

Ja chcę już mieć połowę cyklu :confused2:,a to dopiero 3dc :crazy:

Lisica- można by pomyśleć o prywatnym wątku , wiesz ja jestem czy raczej byłam w takiej grupie i teraz powstał zamiast niej wątek prywatny , ale trochę to trwało z tego co wiem ,a jak inna koleżanka założyła grupę i potem chciała wątek z tego zrobić to admin chyba odmówił ,ale już nie pamiętam dlaczego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nic nic Anulka, tak sobie tylko myśle o Twoich obiecujących objawach. ;)
Ja rownież i tez zgaga, na mleko sie przerzuciłam ;) :D

O blue wlasnie tez mi w nocy podchodzilo:) mmm czy Ty chcesz mi cos konkretnego powiedziec?? ;>

Kobietka kiedys mialam nieregularne...jak zaszlam to po porodzie wszystko sie uatabilizowalo i mialam cykl 30,31 najdluzej...tez mam aplikacje na tel i bylo wszystko jak w zegarku...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Prawda Lisica, produkcja wrze.. Niejedna fabryka by taki obrót chciała, hehe.

Ja tez mam 23 lata i to bedzie moje pierwsze dziecko. Cieszę sie ze tu trafiłam do Was, bo naprawdę zostałam przyjęta z otwartymi rekami, i sie odnalazłam tu. I widzę ze wy mnie tez akceptujecie co jest bardzo miłe. :)

A wątek, mozna pomyśleć za jakiś czas o tym ;) i zeby admin zaakceptował :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry