reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Hej.
My już po obiedzie. Na 17 pójdę na gorzkie żale, czuję jakąś taką psychiczną potrzebę (już dawno nie byłam w kościele...). Jutro będę się rejestrować do dermatologa, mam nadzieję że prywatnie trafię na szybki termin bo zwariuję...
Od wczoraj plamię, dziś trochę więcej i bardziej boli. Niech już się rozkreci...

reklama
Lisica powodzenia z wizytą. I obyś trafiła na dobrego dermatologa, co będzie szukał przyczyn a nie zaleczał. Ty chcesz, żeby się już rozkręciła @ a ja pragnę pozostać tylko przy plamieniach ;-) Żeby się tylko wszystko unormowało u Ciebie! &&&

Adelo w Bielsku byłam w piątek :tak: naprawdę cudowne miasto a wokół góry, pięknie!
na majówkę jedziemy do Szczawnicy;-)

Lisica powodzenia u dermatologa, myślę, że szybko termin będzie.

Kasia w Szczawnicy jeszcze nie byłam, ale muszę męża zainteresować tą miejscowością :) a skoro byłaś w BB to jesteś jakoś też z okolic? :)

Plusem jest to, że miasto jest dość dobrze rozwinięte również przemysłowo i usługowo, więc z pracą nie jest tak najgorzej, a do tego góry na wyciągnięcie ręki, więc czego chcieć więcej ;)

Ostatnia edycja:
Czy ja muszę mieć zawsze pod górkę?
Bolały mnie dość uda od kilku dni. Dziś jak wysiadalam z samochodu to poczułam jakby mi ktoś wbijal tysiące igieł w lewe udo. Ani usiąść, ani wstać, dobrze że jako tako mogę chodzić zatem mięsień zerwany nie jest. Mam za swoje... Ostre treningi chyba nie poplacaja... :sad:

Czy ja muszę mieć zawsze pod górkę?
Bolały mnie dość uda od kilku dni. Dziś jak wysiadalam z samochodu to poczułam jakby mi ktoś wbijal tysiące igieł w lewe udo. Ani usiąść, ani wstać, dobrze że jako tako mogę chodzić zatem mięsień zerwany nie jest. Mam za swoje... Ostre treningi chyba nie poplacaja... :sad:

Przykro mi, ale nie myśl negatywnie, treningi ciężkie czasami nie popłacają, chociaż potrafią bardzo wciągnąć ;) i uważaj na siebie Lisica, bo zdrowie mamy jedno :)

Adelo jestem wyłączona ze sportu na ok. 2 tygodnie... No cóż, obrosnę tłuszczem :-D
Widzę że enp wrócił, fajnie, pewnie zacznę za kilka dni mierzenie temp. bo... chyba przyszła @ :-D

polecam Szczawnicę byłam tam parę razy... jest gdzie po spacerować, fajna rzeczka Grajcarek. Można przejść się lub przejechać na rowerze na Słowację (Trochę tam wioska, ale fajnie się idzie wzdłuż rzeczki i ogląda Flisaków ) Polecam w biurach podróży wykupienie jednodniowych wycieczek z przewodnikiem - bardzo się opłaca...

Dzięki Olushia :)

Lisica - nie obrośniesz tłuszczem! ;) zawsze możesz chociaż jakieś ćwiczenia wzmacniające robić na brzuch, ręce :) a Enpr fajnie, że powrócił, to oby @ szybko i sprawnie przeszła.

reklama
My już byliśmy w Szczawnicy, często wracamy bo nam się podoba:tak: jedziemy autkiem także można pozwiedzać!
Adelo z K-c jestem;-) jechałam godzinkę pociągiem.

Lisica z ćwiczeniami nie przesadzaj, mnie też często kręgosłup i nogi po ćwiczeniach bolą.. niekiedy spać nie mogę:-( dlatego teraz ćmiczę co 2 dzień, żeby się nie przeforsować;-)

Ostatnia edycja:
Do góry