reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Kobietka wiem dlatego mam obliczone dwie wersje, jeśli byłby cykl 30 dniowy, to owulacja dziś, także zrobiłam co mogłam,pozostało czekac.

reklama
Dziewczyny przepraszam za to ze tak malo tu jestem bylam u ginekologa ostatnio powiedziala ze macica i jajniki w porzadku, mam przyjsc w polowie miedzy jedna a druga miesiaczka i sprawdzi jajeczkowanie. Maz ma zrobic badanie plemnikow i tu moje pytanie czy to sie jakos nazywa? Gamon ze mnie i zapomnialam sie spytac. Ehhg.... to czekanie az nam sie uda to jakas masakra

A ja mam wg terminu ostatniej miesiączki 12październik :-)

I stało się w żadne spodnie i spódnice się nie mieszcze:-)

Wysyłam pełno fluidków ~~~~~~~

Miłego weekendu życzę :-)

A my jednak się wybraliśmy w góry :) Coś tam słońce próbowało się przebić, ale słabo. Ale ogólnie od niepamiętnych czasów, czułam się dobrze i tak jak dla mnie ostatnimi czasy aż rzekłabym nienaturalnie. Końcem grudnia jak byliśmy, to była dla mnie porażka, okropne bóle i samopoczucie a teraz odetchnęłam. Dzisiaj mój hmy 2 dzień plamienia i na razie czuję się dobrze. A obiadek był u rodziców ;)

Adelo cieszę się że wyprawa doszła do skutku i była udana :)
Ja wróciłam z synkiem od szwagra, jego córka miała urodziny. Daniel poskakal trochę przy PS więc zmęczony zasnął dość szybko a ja miałam czas na domowe spa ;)

Dobrej nocy.

Witam w piękny słoneczny (u nas) dzień:-):-)
Adelo
a gdzie w górach byłaś? my w góry wybieramy się na majówkę:tak: na 10 dni nie mogę się doczekać:-):-)

Monarti brzuszek rośnie:tak:także czas na ciążowe spodnie;-) Łapię fluidki !!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczyny,

dzisiaj jaka tu cisza i spokój... :) mój wybył na rower w góry 2h temu i jeszcze go nie ma. A ja siedzę sama w domu i szykuję obiad :/ Taka sytuacja. Normalnie nie wiem jak to zrobię, ale muszę kiedyś wsiąść na rower, bo też chcę trochę pojeździć już :( Może dopiero w maju coś spróbuję trochę. U nas się rozpogodziło, bo rano było pochmurno.

Kasiu Wczoraj akurat pojechaliśmy trochę dalej od naszego miasta i wychodziliśmy na Leskowiec w Andrychowie. Nigdy nie chciałabym mieszkać gdzie indziej - moje B-B jest cudowne ;) Z tego miasta akurat blisko mamy praktycznie wszędzie w góry, więc korzystamy ile się da :) W tym roku chcemy zaliczyć wszystkie większe szczyty Beskidów :)

Ostatnia edycja:
Do góry