reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

NADZIEJA nie ma co sie smutac,@ przyszła,nowy cykl zaczynamy;-) temp sie mierzy bez wstawania,o tej samej godz,w tym samym miejscu,tym samym termometrem;-)

BUBLE mocno zaciskam &&&&

JUSTAR tez trzymam &&&

KAS ja tez pierwszy cykl z wiesiołem i juz wczoraj miałąm glutka,byłam w szoku;-)

MONARTI mi szwagierka kupiła taki wiesioł bardzo tani
Apteo Wiesiołek, 60 kapsułek - Na cholesterol - Serce, krążenie

reklama
MONARTI mi szwagierka kupiła taki wiesioł bardzo tani [URL="http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/serce-kr/na-cholesterol/apteo-wiesiolek-kwasy-omega-cholesterol-pms-menopauza-cisnienie.html" pisze:
Apteo Wiesiołek, 60 kapsułek - Na cholesterol - Serce, krążenie[/URL]

kochana ja oeparol mam tańszy :) mam swoją prywatną rodzinna farmaceutkę :)

O widzisz;-) ja tez mam kolezanke w aptece i tez bym miala rabat ale nie chce zeby ktos wiedzial ze sie staram;-)
Justar gdzie w LBN do gina chodzisz? jak mozna wiedziec;-)

magnez też domówiłam bo mi się kończy :) dzisiaj wszystko powinnam już mieć :) jaki bierzecie magnez?ja magnefar b6 :) jest tam chyba z 100 tabletek :):-):-)

Monarti ja tez opearol biore a man=gnez to magne b6 trochę drogi ale to lek nie suplement:) a ja mg muszę brać ze względu na czeste niedobory

Nadzieja przykro mi kochana, miałam nadzieję, że Ci się w tym cyklu uda:( <przytulam>. Chociaż ja też coś czuję, że nic z tego. dzisiaj mnie obudziła aplikacja "Mój kalendarz" w telefonie informacją, że za dwa dni dostanę @:p

Blueberrry według kalendarzyka w telefonie termin @ mam na 17.01, a według ovufriend na 18.01. testować chcę w niedziele 19.01, oczywiście jeżeli @ nie przyjdzie:))

Bublesgirl - trzymam kciuki:-) ją też używam tej aplikacji w telefonim:-)bardzo fajna i pomocna :-)

Zaraz pracę kończę jupi:-)

reklama
Hej

Juz wrocilam.Humor mi powrocil i jestem na nowo.

BARDZO PROSZE O WPISANIE MI NA LISCIE NOWEGO TERMONU @ NA 08.02.2014 .

Bo w tym czasie sie spodziewam kolejnej @.

NADZIEJA- przykro mi,ze Ci sie nie udalo.Ale trzymam kciuki za nastepny cykl.

DOMKA-nie poznalam Cie przez ten nowy avatarek:-D

BUBBLES-a moze jednak sie uda ,trzymam kciuki,za Twoje II.

Do góry