Dziewczyny słyszałyście coś na temat testów owulacyjnych, które pozytywnie wychodzą przed @ jeśli się jest w ciąży? Tak z ciekawości zrobiłam parę dni temu i był negatywny. Ciekawa jestem czy którejś z Was wyszedł i się sprawdziło..
reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Ja syna juz uspilam, laurki na dzień babci i dziadka zrobione
juz w kopercie czekają na wysyłke!
Ha z testowaniem nie dotrwam do niedzieli na 100% . Przyszło napięcie przed @ - o matko pioruny we mnie strzelają :0 mam takie nerwy ze moge kogoś skopac... Dobrze ze juz koniec dnia, zaczynam od nowa brzuch odczuwać ! No życie ...
Lisica - zdrowka dla synka :* mocno go tule
Kobietka - wspaniale wiadomości

cudnie 

Ha z testowaniem nie dotrwam do niedzieli na 100% . Przyszło napięcie przed @ - o matko pioruny we mnie strzelają :0 mam takie nerwy ze moge kogoś skopac... Dobrze ze juz koniec dnia, zaczynam od nowa brzuch odczuwać ! No życie ...
Lisica - zdrowka dla synka :* mocno go tule
Kobietka - wspaniale wiadomości
nadzieja!
Dziewczyny słyszałyście coś na temat testów owulacyjnych, które pozytywnie wychodzą przed @ jeśli się jest w ciąży? Tak z ciekawości zrobiłam parę dni temu i był negatywny. Ciekawa jestem czy którejś z Was wyszedł i się sprawdziło..
Ja najczęściej przed okresem juz nie miałam testów bo zapas sie wyczerpał wiec nie próbowałam :/ ale one chyba inny hormon wykrywaja ale może może
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Nadzieja ja dzisiaj też rzucam piorunami, mojemu się oberwało, wszystko mnie wkurza, więc PMS pełną gębą

nadzieja!
Nadzieja ja dzisiaj też rzucam piorunami, mojemu się oberwało, wszystko mnie wkurza, więc PMS pełną gębą![]()
Kochana ja tak nienawidzę tego czasu , Moj teraz siedzi koło mnie i bawi sie szklana i pewnie zaraz go wygodnie z nią bo mnie chłop drażni nooooooo ! Oj idę po lampeke wina ... Jutro @ na bank dostanę juz to czuje !! Normalnie nerwy mam aż mnie żołądek boli ! Brrrrrr !
nadzieja!
Mi właśnie zostawały testy![]()
Ja PMS mam tak z tydzien przed @. Więc już to przechodziłam ;-)
A ty kochana kiedy testujesz ?
A ty kochana kiedy testujesz ?trzymam kciuki
&&&&&&
Nadzieja ja mam też termin @ jutro. Chociaż ostatnio mi sie spóźniła 3 dni, to nie wiem chyba poczekam znowu aż się spóźni dopiero.
hehe a z tym winem to nieźle. Ja też mam wielką ochotę. Ale zawsze w drugiej połowie cyklu myślę sobie "a może jednak jestem w ciązy...?" i się wstrzymuję. A jak już czujesz, że na bank @ to rozumiem

nadzieja!
Ja tez zawsze mam dystans do alkoholu w tym czasie , ale juz czuje jak mi podbrzusze szaleje . Jak mnie Moj dzisiaj kujnie to rano murowana ciotka 
!
No my kobiety to z tymi hormonami mamy przerabane hehe ale dobrze mi sie takie rzeczy czyta wiem ze to nie tylko ja miewam takie dni i dziwne zachowania
hehe
Trzymam za ciebie mocno kochana :*
No my kobiety to z tymi hormonami mamy przerabane hehe ale dobrze mi sie takie rzeczy czyta wiem ze to nie tylko ja miewam takie dni i dziwne zachowania
Trzymam za ciebie mocno kochana :*
reklama
No właśnie nadziejko, ja czasem współczuję mojemu bo czasem (nawet nie przy każdym PMS) mam taki dzień, że mnie rozsadza i nic nie mogę na to poradzić chociaż się wstrzymuję to i tak w końcu emocje znajdą ujście. I chodzę nabuzowana. Dobrze, że to rozumie chociaż 
Oj to chociaż się wyluzujesz trochę. Miłego wieczora życzę
i również trzymam kciuki, żeby to jednak fasolka była a nie @ :*
Oj to chociaż się wyluzujesz trochę. Miłego wieczora życzę