reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Witaj Julka89.89 :)

Dzisiaj wyczytałam na forum, że jesteśmy w tym samym wieku, tyle samo się staramy o dzieciątko i też jesteś z Krakowa :-D A których rejonów Krakowa jesteś? :-)

Ja też mam niedoczynność tarczycy. Wynik miałam około 2. Po lekach spadła mi do 0,09 :p

lui witaj witaj ;-) ja bardziej Tarnów ;-) 0,09 to za niskie chociaż ja na początku leczenia tez miałam takie i później mi dopiero się unormowalo ;-)

No niskie, niskie :p dlatego doktorek zmniejszył mi dawkę leku ;p Ale mówi że przy zachodzeniu w ciąże to lepiej mieć taki wynik, niż wysoki :)

bywasz coś w KRakowie?

bywam bo Kraków związany z moja praca..szkolenia, spotkania. Szczerze mówiąc nie wiem. koło 13 powinnam mieć @. Lekarz dał mi teraz duża nadzieje, ale nie chce się nastawiać.

Cześć dziewczyny! Widzę nowe twarze :-) Ja też dziś wybieram się do lekarza. Miałam skapszy okres niż zazwyczaj. Nigdy mi to się nie zdarzyło wcześniej. Niech na wszelki wypadek zjadają moje hormony.
Dziewczyny, a ja rozumiecie plamienia bo właśnie myślę czy ja tego nie mam. Mi nie od razu leci krew a najpierw plamienia a za 12-20 godzin już coś konkretnego.

Julka

Ale z drugiej strony jak tutaj się nie nastawiać ;p Ja jutro się wybieram na usg, zobaczyć czy pęcherzyk pękł. W tym miesiącu miałam stymulowany cykl. :-) A w Krakowie do lekarza chodzisz?

Cześć ludek :-)

Jak masz plamienia to pewnie masz problem z progesteronem :) Na wyregulowanie cyklu dobra jest luteina :)

reklama
Tez miałam monitoring w tym miesiącu i u mnie pecherzyk pękł i endometrium miałam poszerzone do 14, 5 mm wiec lekarz powtarzał ze on ma dobre przeczucia ci do tego cyklu i cały czas się uśmiechał. zastanawiam się czy te 3-4 dni po owu mógł widzieć coś więcej. długo patrzył na macice i oddalał i przybliżał sobie ta kamerkę na usg.. mrużył oczy i co chwilę się pidsmiechiwał. w końcu mu powiedziałam żeby mi powiedział jeżeli coś widział a on zbył mnie...ależ mi namieszał.