Helloł. No więcej już nie pojadę w głuszę. Chwilę mnie nie było a tu tyle napisałyście że szok. Na wsi albo ktoś w ciąży albo na dniaach rodzi albo już urodził, masakra dla staraczki. Kciukam Just. Dziewczyny jak już coś ustalicie z tym wątkiem to napiszcie proszę posta takiego dla głupka żebym zajarzyła co i jak.
reklama
Jaka tabelka?
Ta na 1 str
Helloł. No więcej już nie pojadę w głuszę. Chwilę mnie nie było a tu tyle napisałyście że szok. Na wsi albo ktoś w ciąży albo na dniaach rodzi albo już urodził, masakra dla staraczki. Kciukam Just. Dziewczyny jak już coś ustalicie z tym wątkiem to napiszcie proszę posta takiego dla głupka żebym zajarzyła co i jak.
Damy znac co i jak kochana
ewix124
Fanka BB :)
Haha rozbawilas mnie
To czekanie jest straszne, najpierw na owu, potem na test albo na @ :|
No to jest najgorsze wiem cos o tym mialam tak jak chcialam zajsc z corka w ciaze.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja jestem ;-) dziś chciałam zrobić 30 minutowy trening z chodakowska i dałam rade tylkp 20 minut q mokra byłam cała ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Tez się źle czułam i chce tak około 5kg zrzucić ;-)
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Ja cwiczylam z chicagowska, potem przerwalam bo nie miałam czasu A potem jakoś mi się zapomniało.