reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Na razie chyba się wstrzymam. Byłam mega zestresowana w tym miesiącu przez te starania, nakręcona, może zwyczajnie mi się przesunęła, ale to dziwne.

reklama
Hej:-)
Ale mam dzisiaj fatalny dzień. Wszystko przez rano. Obudziłam się i zmierzylam tempke a ona ani drgnie. Dzis moj 16 dc a cykle mam 26-29 dniowe. A ze ostatnio miałam 26 dni to automatycznie stwierdziłam ze chyba nie mam ovu. No to oczywiście panika lament płacz. Teraz już ochlonelam. Co nie zmienia faktu ze martwi mnie to. Jutro po wizycie u ginki się dowiem czy faktycznie to ovu bylo. No i jeszze siedzą mnie piersi A to raczej objaw typowy dla owulacji, co nie?
Wybaczcie ze ciągle o sobie.

A to mój wykres:

Załączniki

• 1442925054096.jpg
    1442925054096.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 48
Karola, bardzo dobrze że piszesz. Może ktoś będzie wiedział. Ja wykrywam owulacje na podstawie śluzu i testów owulacyjnych. Reszta to czarna magia :-D

Just, jak jeszcze trochę to potrwa to brzuch zacznie rosnąć ;-)

Ludek al jak test - mimo iż w piątek powinna być @ ew najpóźniej wczoraj to raczej już czekam na @ a nie drugą kreskę.

A jak wy się czujecie?

just, a masz jakieś objawy?

Możliwe że Ci się owu przesunęła i dlatego mógł Ci jeszcze test nie wyjść. Powtórz go, albo leć na betę to będziesz miała 100% pewności :) Ja już bym wariowała na Twoim miejscu ;p

Najpewniej dzis lub jutro just twoja napewno sie pojawi ewelinko ten watek zamkna jak powstanie zamkniety kto bedzie moderatorem watku zamknietego?

reklama
Lui właśnie nie, nawet piersi nie mam opuchniętych :nerd:
Poczekam do piątku, to będzie tydzień po spodziewanej i pójdę na betę jak nie przyjdzie @...