reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

PanaKotka może i warto zapłacić byleby tak nie cierpieć... To skandal że nie chcą Ci tego znieczulenia dać, w jakim kraju my żyjemy że za jakąkolwiek przyzwoitą pomoc medyczna musimy płacić? Ech.
Fajnie że AMH jest dobre, to już dużo znaczy. Bedzie dobrze, po tym zabiegu na pewno wyjdziesz na ostatnią prostą do dzidziusia:)
A ten cyklodynon to jest chyba na recepte? Ja już i tak sie martwie czy castagnus nie za silny sie okaże dla mnie. Opinie na jego temat są skrajnie różne. Ale niektórzy lekarze w ogóle nie wierzą w jego działanie wiec chyba zaszkodzić nie powinien.

reklama
Falka, cyklodynon też bez recepty. Tylko droższy i chyba jeszcze jakieś tam dodatki ma. Dużo silniej działa. Od soboty zaczynam znowu brać inofem. A jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to i do mety wrócę. Wiesiołka zacznę też chyba brać. W ogóle ci wszyscy lekarze to w ogóle nie chcą naturalnych metod próbować. Mój to nawet uważa, że witaminy zbędne i że wszystkie takie same. Jak mu inofem pokazałam, to stwierdził, że to się nie wchłania nawet (ptg teraz zaleca to w dawca 2x1).
No i nie wiem co mam zrobić z tym hsg. Jeszcze chyba zadzwonię do gina i z nim porozmawiam. No i z mężem się muszę skonsultować. Na razie nie było jak, bośmy się pokłócili. Wczoraj wieczorem godzenie było. Ale i tak na niego zła jestem.

Napiszę coś o sobie, mam 26 lat, staramy się od grudnia, w lutym byłam w szpitalu i robili mi wszystkie badania pod kątem płodnośco i wyniki mam super, prolaktyna delikatnie podwyższona, biorę bromergon, mierze temperaturę, robię testy owulacyjne, mój miał badane nasienie i wynik super a ciąży jak nie było tak nie ma.

reklama