reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Ludek jak ty wyglądasz jak nastolatka to ja chyba jak dziecko. Wszystko niewymiarowe.
Wyglądasz super, a ja nie pamiętam kiedy ostatni raz tak nogę zadarłam ;)
Podziwiam ;)

oglądałam serial i oczywiście kobieta w nim urodziła..i znowu mi sie przykro zrobiło. jakie to musi być niesamowite szczęście i jak często niedoceniane :-(

Kaana, i takie kobiety też są. Ja tam mam ksztalty ;-) Choc moja krawcowa jak dopasowywala suknie ślubną powiedziała ze stanik tylko push-up i najlepiej z powiekszeniem :D

Eh, te filmy, tam wszystko się udaje ;-)

Misia, ja też niby robię szpagat ale idealny nie jest choć parę razy udało mi się siąść do końca :-)

I przyszlo na mnie dołączam do staraczek o pierwsze dziecko ;)
Zaczelismy starac sie o dzidziusia juz w poprzednim cyklu ale stwierdzilismy, ze nie bedziemy robic z tego jakiegos WOW tylko na spokojnie do tego podeszlismy.
Oczywiscie moj narzeczony byl pewien, ze tylko zaczniemy probowac a juz zajde w ciaze poniewaz ma juz dziecko z poprzedniego zwiazku jako mlodzieniaszkowi udalo mu sie zrobic z jednej wpadki dziewczynke teraz ma 10lat, mam z małą bardzo dobry kontakt wręcz traktuje mnie jak drugą mamę ale jednak mimo wszystko chcielibyśmy mieć wspólne dziecko tym bardziej, że mała mieszka z matką która ułożyła sobie życie ma męża i drugą córeczkę.
Oczywiście czasami mamy skrajne poglądy, że może poczekamy, może jeszcze nie jest odpowiedni moment itd itp ...
Mała bardzo by chciała abyśmy mieli dzidziusia ciągle dopytuje kiedy i kiedy, co mnie bardzo cieszy.
Teściowa też ciągle mówi, że moglibyśmy się już zacząć starać... niestety wsparcia w mojej mamie nie mam bo po tym jak jej powiedziałam, że zaczynamy się starać usłyszałam, że jak to a ślub ??? Jak to tak panna z dzieckiem co ona znajomym powie !
Pomijam fakt, że mamy własne mieszkanie wyremontowane w dodatku bez kredytu i nie jesteśmy na utrzymaniu rodziców.
Fakt moją decyzje o ciąży i o tym, że to już TEN czas spowodowała informacja o mięśniaku rok temu ... okazało się, że mam mięśniaka 1,5cm niby nic ale chciałabym jeszcze zdąrzyć urodzić dziecko przed operacją lekarz stwierdził, że jeśli będzie się powiększał prędzej czy później czeka mnie operacja poniważ będzie uciskał na jelita i kręgosłup dobra wiadomość jest taka, że jest na zewnątrz macicy.
No to się rozpisałam ;)

Creativo, witam Cię serdecznie :) Rozgość się wygodnie, ale nie przyzwyczajaj się zbytnio ;) Życzę szybko dwóch kreseczek. Podaj proszę skąd jesteś i ile masz lat oraz na kiedy masz planowany termin następnej @, żeby Lusia mogła dopisać Cię do tabelki na pierwszej stronie wątku. Fajnie, że opowiedziałaś o sobie :) Extra, że masz dobry kontakt z pasierbicą. To bardzo ważne w układach, gdzie jeden z partnerów ma już pewną przeszłość.

Mała, to duży chłopak już :)

reklama
Creativo, witam Cię serdecznie :) Rozgość się wygodnie, ale nie przyzwyczajaj się zbytnio ;) Życzę szybko dwóch kreseczek. Podaj proszę skąd jesteś i ile masz lat oraz na kiedy masz planowany termin następnej @, żeby Lusia mogła dopisać Cię do tabelki na pierwszej stronie wątku. Fajnie, że opowiedziałaś o sobie :) Extra, że masz dobry kontakt z pasierbicą. To bardzo ważne w układach, gdzie jeden z partnerów ma już pewną przeszłość.

Mała, to duży chłopak już :)

Nie dziękuję hihi
Mam 29lat jestem z Koszalina
Nastepny planowany termin @ 3.10.2015 ;)