reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Julka przykro mi :(
Ja nie zrobiłam testu dziś i nie zrobię, raczej nastawiam się @, otrzeźwiałam trochę wczoraj i mam zamiar nie myśleć tyle, robić swoje, jak się uda to będę szczęśliwa, mam nadzieję, że nie przesunie mi się termin @ przez stres jaki sobie zaserwowałam tym moim "ja chcę już".

reklama
Wrocilam od gina, nici z ciazy w tym mies :( Juz widziala zabarwiony sluz ;( Wyslala mnie na hsg i zlecila badanie nasienia. Powiedziala ze mam swietne wyniki badan i ta ciaza juz dawno powinna byc wiec albo to slabe nasienie albo mam zapchane jajowody :(

na 3.10 mam wizyte w klinice. to mi daje wiarę i nadzieje ;-) casi ah u mnie jest podobnie. tylkp u nas nasienie sprawdzone. pozostają jajowody.

Just, dobre podejście. Lepiej miło się zaskoczyć, niż przykro rozczarować.

Cassiah, bardzo mi przykro. Hsg to ważne badanie, tylko pamiętaj, aby nie dać sobie tego zrobić bez znieczulenia jakiegoś, przynajmniej leków przeciwbólowych żądaj! Masz do tego prawo i nie zapomnij o tym. No i tego Twojego chyba musisz namówić jednak na badanie nasienia. Ty na hsg, a on z pojemniczkiem.

Julka, masz dobrą perspektywę, bo dzięki wizycie w klinice może wreszcie uda się ruszyć z miejsca :) To dobra nadzieja... :)

Cześć dziewczyny :)

Cassia, bardzo mi przykro. Pocieszę Cię, że ja jak nie zaskoczę w ciągu trzech miesięcy to mój gin też chcesz zrobić mi hsg, na szczęście ze znieczuleniem, bo mi już to zapowiedział.

Julka może faktycznie w tych jajowodach leży problem? U bardzo wielu kobiet za niepłodność odpowiadają zapchane jajowody, a my biedne nie mamy o tym nawet zielonego pojęcia. A normalnie co miesiąc masz owu?

PanaKotka, byłaś na tym monitoringu? Jak tam pęcherzyki? :)

PanaKotka no ja nie mam w Polsce ubezpieczenia wiec ide prywatnie wiec chyba musza mi dac jakies znieczulenie :) Powiedz mi, naprawde tak bardzo boli? Mi powiedziala gina ze chce zeby mnie bolalo bo to znak ze sa drozne. A co jesli nie sa? Jakas operacja potem? Boze zalamana jestem

reklama