reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Wiesz Julcia, ja się trochę pozytywnie nakręciłam po odebraniu wyników, lekarz powiedział, że jest OK, że to nie torbiele tylko ciałko żółte i, że ciąża możliwa. Ale później poszperałam, poczytałam i ten progesteron niski... Najmniej 10 żeby zarodek mógł się zagnieździć, a i jeszle w 25 dni cyklu endo miało 7mm także też nie za dużo i mimo, że minimum to 6, ale co to za pocieszenie.

mam pomysl podajcie mi swoje namiary na fb to dodam was do grupy zamknietej wyslijcie wiadomosc to poznamy sie lepiej

dlatego też nie widzę tych wszystkich zaciążonych.. Powiedzieć wam jaki los jest przewrotny? To słuchajcie najgorszej historii w moim życiu

Ja tez nie mam. ze względu na specyfikę pracy nie bardzo mogę mieć fb. a mój ma i tez z jego konta korzystam jak mam potrzebę ;-)

reklama