no to kochana, ja też mam teraz długie cykle, ostatni miał 37 dni, nie wiem ile będzie miał ten, bo ja nie wiem, kiedy miałam owulacje , Wiem co czujesz, czekasz ponad miesiąc i już chcesz coś wiedzieć bo ja czuję się tak samo. Ale Julcia posłuchaj jeżeli w tym cyklu nam się udało co z całego serca nam życzę to okres nie przyjdzie po prostu. Nie rób tych testów, zapomnij jakoś.. Ja cały czas się pilnuje. Nie chodzę do aptek i już. Nawet gin namawiał mnie do zrobienia testu lub bety bo twierdził, że już może wyjść. Ale ja twardo nie. Nie wiem gdzie ty Julcia pracujesz ale ja mam ciężką pracę fizyczną, stresującą i przy chemii, chciałabym wiedzieć jak najszybciej, żeby się nie narażać. Się=dziecka. Bardzo marzę o dzidzi, do tego stopnia, że prawdopodobieństwo torbieli spowodowało potok łez u gina z usg w... xD
reklama
Siedzę w wolnych chwilach na kompie i czytam forum, czytam o objawach, czytam, w którym dniu cyklu dziewczynom wyszły pozytywne testu. I nie zawsze jest regóła. Jednym wychodzą przed miesiączką innym w spodziewanym dniu @, a innym nawet dopiero tydzień po terminie . Więc kochana nie stresuj się. Gin narobił Ci nadziei, tak?
Miał do tego powód. Wszystko dla fasolki uszykowane jak ta lala, więc wyluzuj bo chyba sama się blokujesz niunia :*
Miał do tego powód. Wszystko dla fasolki uszykowane jak ta lala, więc wyluzuj bo chyba sama się blokujesz niunia :*
Julcia bo u was wszystko ok, a ciąży nie ma. Tak teraz czytam sobie na ovufriend.. Może masz niedobór żelaza, albo w dolnej granicy normy?
Niby żelazo też ma duży wpływ na ciążę. Bynajmniej tam tak napisali. A wit b6 może dobrze wpłynąć na progesteron. O.
Niby żelazo też ma duży wpływ na ciążę. Bynajmniej tam tak napisali. A wit b6 może dobrze wpłynąć na progesteron. O.
Ostatnia edycja:
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kaanA ja do tej pory podchodziłam spokojniej ;-) w ostatnim cyklu nawet testu nie zrobiłam. ale po tej ostatniej wizycie znowu włączyła mi się psychiczne zaburzenia na temat ciąży i dziecka. zachowuje się nie racjonalnie, ale to chyba dlatego ze tak bardzo chce być juz w ciąży. wydaje mi się ze wszyscy dookoła zachodzą w ciaze tylko ja nie. Ale jeżeli nie uda się w tym cyklu to następny będzie dużo spokojniejszy. problem będzie taki, że moje zaufanie do lekarza będzie mniejsze. ja mam prace biurową wiec mi a raczej dzieciątku nic nie zaszkodzi. trzymam za ciebie kciuki. u mnie rozwiąże się się za jakieś 4-5 dni ;-)
p.s. żelazo zawsze miałam niskie..
p.s. żelazo zawsze miałam niskie..
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Wiem, wiem i każdej z nas życzę jak najszybszego zajścia w ciaze ;-) pokochalisny się z moim I wiecie że mnie bolało? musieliśmy przerwać...
kocane mojej kumpeli test wyszedl dopiero po dwoch tygodniach od ostyatniej miesiaczki i byla to jasna kreska dopiero w 8 tygodniu miala grube dwie krechy wiec julcia kana bedzie dobrze nie martwcie sie na zapas
Mnie też bolało, w ogóle brzuch mnie bolą dzisiaj jak na okres i krzyż. Sutki przestały ale piersi zostały pełne. Już się wystraszyłam, że okres dostanę w 26dc ;/. Ale przeszło. Tylko właśnie ten dyskomfort podczas seksu mnie zastanowił, może rzeczywiście niedługo @.
Ale czy mogę przeskoczyć z 37 dniowego cyklu na 28/9 ?
Ale czy mogę przeskoczyć z 37 dniowego cyklu na 28/9 ?
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kaana teoretycznie tak ale raczej wątpię, także moze to objawy na coś innego ;-) dziewczyny nawet nie wiecie jak się ciesze ze mamy to forum. mam nadzieje ze nawet jak zaciazymy to dalej będziemy tu pisać tylko wtedy o objawach ;-)